Maas- en Peelliniepad: Beers – Cuijk

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Maas- en Peelliniepad: Beers – Cuijk
provincie:Noord-Brabant
afstand:12.0 km
gelopen:Februari 2016
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 14: Maas- en Peelliniepad
etappe nummer:7e etappe
bron:Wandelgids Maas- en Peelliniepad
coördinaten start:51.72627, 5.82649
downloads: 1289 ( gpx: 1286 | kml: 3 )
Deze laatste etappe is een beetje droevig einde van dit tot nu toe erg mooie streekpad. Vanuit het startpunt in Beers volgt eerst een stuk over het fietspad langs de Milseweg om daarna over veelal asfaltwegen richting de A73 te lopen. Na het passeren van de snelweg volgt gelukkig nog een heel klein stukje onverhard door een wat meer bosrijke omgeving maar al snel loop je Cuijk binnen om tot slot de route te eindigen bij het treinstation. De asfaltwegen zijn niet erg druk maar toch moet je regelmatig uitwijken en en berm in om het voorbijgaande verkeer te laten passeren. Het gebied is vooral agrarisch en op deze etappe kom je niet echt een hoogtepunt tegen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Laden...

Naar en van Beers is het niet mogelijk om redelijkerwijs met het openbaar vervoer te reizen. Er is een bushalte maar de bus stopt enkel 's ochtends vroeg en aan het eind van de middag. Wij hebben voor deze etappe daardoor met twee auto's moeten reizen. Eerst met beide auto's naar Cuijk, vervolgens met één auto doorrijden naar Beers. Wandelen naar Cuijk en vervolgens weer terugrijden naar Beers om de auto op te halendownload de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “09_Beers_-_Cuijk.gpx”
aantal downloads: 1286  –  bestandsgrootte: 11,94 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 4aec7ff90dca559b50b69c7e865ce3aa
SHA1: fdac2d8416e61aec704d73565f97c7ed7c7aac5b
SHA256:3c0e73f4fe705bbf4b5c80fa1fa5ab7e9a3aa15d1646fd24c29c2bece0dd3bb9
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “09_Beers_-_Cuijk.kml”
aantal downloads: 3
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling:

Etappe overzicht:

etappe 1: Cuijk - Boxmeer
etappe 2: Boxmeer - Overloon
etappe 3: Overloon - Oploo
etappe 4.1: Oploo - Sint Anthonis
etappe 4.2: Sint Anthonis - Wanroij
etappe 5.1: Wanroij - Mill
etappe 5.2: Mill - Escharen
etappe 6: Escharen - Beers
etappe 7: Beers - CuijkHet als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2016). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *