Maliskamp: Hooge Heide en Weteringroute

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Maliskamp: Hooge Heide en Weteringroute
provincie:Noord-Brabant
afstand:10.5 km
gelopen:Maart 2022
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: www.ivn-s-hertogenbosch.nl
coördinaten start:51.70842, 5.39062
startpunt:parkeerplaats aan einde Lijsterbeslaan, Maliskamp
downloads: 565 ( gpx: 559 | kml: 6 )
Vanaf de parkeerplaats in Maliskamp (Rosmalen) loopt deze route door het Eikenburgbos (genoemd naar het voormalige landgoed Eikenburg) en gaat vervolgens richting een aftakking van de Grote Wetering. De bossen waar deze route aan de noordzijde van de Wetering doorheen loopt waren ooit productiebossen maar worden nu omgevormd tot natuurbos. Na het oversteken van deze aftakking van de Grote Wetering gaat de route verder door het Vinkelsebos om later, na het oversteken van deze Grote Wetering, verder te lopen door natuur- en recreatiegebied Engelenstede. Na het passeren van dit natuur- en recreatiegebied loopt de route langs de Grote Wetering terug richting Maliskamp. Het leuke van deze route is dat je zowel door de bossen als langs de bosranden en de Wetering loopt. Hierdoor zijn er volop inkijkjes in het omliggende landschap. Het landschap is kleinschalig en afwisselend.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

Alternatieve startlocatie: parkeerplaats camping De Hooghe Heide, Werstkant 17, 5258 TC Berlicumdownload de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Maliskamp_-_Hooge_Heide_en_Weteringroute_-_10.5_km.gpx”
aantal downloads: 559  –  bestandsgrootte: 15,40 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: dba5299d3ff89e257c32dae0e9a7d6ee
SHA1: b1dc1a122aa7db1859a99e5aa49a29bd89dcafdd
SHA256:6cc37c2a972d6bcf7b0ad5d66248a7902bdde40df0648fc7629d601762546b47
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Maliskamp_-_Hooge_Heide_en_Weteringroute_-_10.5_km.kml”
aantal downloads: 6
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2022). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *