Marikenpad: Baarle-Nassau – Hoogstraten

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Marikenpad: Baarle-Nassau – Hoogstraten
provincie:Noord-Brabant
afstand:16.9 km
gelopen:Juni 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Marikenpad
etappe nummer:8e etappe
bron:website: www.marikenpad.nl
coördinaten start:51.44466, 4.92721
startpunt:Bushalte Sint Janstraat, Baarle-Nassau
downloads: 522 ( gpx: 520 | kml: 2 )
De etappe Baarle-Nassau - Hoogstraten is met stip de mooiste etappe van het Marikenpad. Eindelijk een etappe zonder doorgaande wegen. Vanaf de rand Baarle-Nassau wordt het asfalt verlaten en loopt de route verder over halfverharde wegen en zandpaden. Een groot deel van de route loopt door het stroomgebied van de Merkske (een zijriviertje van de Mark). Een fraai natuurgebied waar je onderweg bijna niemand tegenkomt. Een kort stuk van de route loopt langs de Hoogstratensebaan. Hier is het wel druk met verkeer maar gelukkig volgt daarna weer een fraai stuk over zandpaden. Het contrast met het eindpunt in Hoogstraten, waar de doorgaande weg dwars door het dorp loopt, is dan ook hoog.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

Begin en eindpunt liggen beide bij een bushalte. Maar omdat een enkele reis vanuit mijn woonplaats met het openbaar vervoer bijna 3 uur duurt besluit ik om met de auto te gaan. En omdat ik met de auto ga besluit ik om ook de fiets mee te nemen. Met de auto ben ik naar het eindpunt in Hoogstraten gereden. Vanuit daar heb ik de fiets naar Baarle-Nassau genomen en vanuit Baarle-Nassau ben ik teruggelopen naar Hoogstraten. Dan weer met de auto de fiets in Baarle-Nassau ophalen en vervolgens weer naar huis.download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “08_-_Baarle-Nassau_-_Hoogstraten_-_16.9_km.gpx”
aantal downloads: 520  –  bestandsgrootte: 19,68 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: dea39e5523f0e5d38b81361f36bd3833
SHA1: ed8c2d4a31e40e1d248a50a06ee50accd302d943
SHA256:e64ef700198e2b7225aef391f8d949b411b7dc6c3adb655ab251d5d9afefd4ca
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “08_-_Baarle-Nassau_-_Hoogstraten_-_16.9_km.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Etappe overzicht:

etappe 1: Nijmegen - Nederasselt
etappe 2: Nederasselt - Schaijk
etappe 3: Schaijk - Geffen
etappe 4: Geffen - 's Hertogenbosch
etappe 4: alternatief Heesch - 's Hertogenbosch
etappe 5: 's Hertogenbosch - Haaren
etappe 6: Haaren - Tilburg
etappe 7: Tilburg - Baarle-Nassau
etappe 7: alternatief Tilburg - Baarle-Nassau
etappe 8: Baarle-Nassau - Hoogstraten
etappe 9: Hoogstraten - Brecht
etappe 10: Brecht - Schoten
etappe 11: Schoten - Antwerpen

Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2022). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *