Marikenpad: Hoogstraten – Brecht

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Marikenpad: Hoogstraten – Brecht
afstand:12.7 km
gelopen:Juni 2022
soort wandeling:Meerdaagse Wandelroute
naam wandeling:Marikenpad
etappe nummer:9e etappe
bron:website: www.marikenpad.nl
coördinaten start:51.40430, 4.76260
startpunt:Bushalte Begijnhof, Hoogstraten
downloads: 518 ( gpx: 517 | kml: 1 )
Na de vele natuur en de rustige omgeving van de vorige etappe is de etappe naar Brecht weer even wennen. De eerste 3 kilometer volgt de route eerst de doorgaande hoofdweg het plaatsje Hoogstraten uit en vervolgens het daaraan grenzende industrieterrein., Daarna volgen echter 6 mooie kilometers over zeer rustige binnenwegen. Overal langs de wegen is lintbebouwing aanwezig en natuur wordt tijdens deze etappe niet aangedaan. Maar het geeft wel een mooi zicht op het Belgische landschap in deze omgeving. De laatste 3 kilometers gaan echter weer langs drukke wegen, eerst richting en dwars door Sint-Lenaarts en vervolgens langs de doorgaande weg tussen Sint-Lenaarts en Brecht.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

Begin en eindpunt liggen beide bij een bushalte. Maar omdat een enkele reis vanuit mijn woonplaats met het openbaar vervoer ruim 3 uur duurt besluit ik om met de auto te gaan. En omdat ik met de auto ga besluit ik om ook de fiets mee te nemen. Met de auto ben ik naar het eindpunt in Brecht gereden. Vanuit daar heb ik de fiets naar Hoogstraten genomen en vanuit Hoogstraten ben ik teruggelopen naar Brecht. Dan weer met de auto de fiets in Hoogstraten ophalen en vervolgens weer naar huis.download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “09_-_Hoogstraten_-_Brecht_-_12.7_km.gpx”
aantal downloads: 517  –  bestandsgrootte: 18,12 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 2567b2db202d9ecb035d7ca11999f98d
SHA1: 3b0714b76a5ea98e590898da579093a2bbb672ff
SHA256:acfda67f97ccbe88cdaa36697fe14219288f8236fc0c5d83aced3568700ee71d
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “09_-_Hoogstraten_-_Brecht_-_12.7_km.kml”
aantal downloads: 1
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Etappe overzicht:

etappe 1: Nijmegen - Nederasselt
etappe 2: Nederasselt - Schaijk
etappe 3: Schaijk - Geffen
etappe 4: Geffen - 's Hertogenbosch
etappe 4: alternatief Heesch - 's Hertogenbosch
etappe 5: 's Hertogenbosch - Haaren
etappe 6: Haaren - Tilburg
etappe 7: Tilburg - Baarle-Nassau
etappe 7: alternatief Tilburg - Baarle-Nassau
etappe 8: Baarle-Nassau - Hoogstraten
etappe 9: Hoogstraten - Brecht
etappe 10: Brecht - Schoten
etappe 11: Schoten - Antwerpen

Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2022). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *