Marken: Rondje Marken

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Marken: Rondje Marken
provincie:Noord-Holland
afstand:14.9 km
gelopen:Augustus 2019
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:52.45696, 5.10575
De wandeling voert over het enigste wandelpad rondom het eiland. Iedereen die op Marken een stukje wilt wandelen maakt gebruik van dit pad. Op sommige punten is het dan ook druk en het lijkt onmogelijk om even een stukje alleen te lopen. Nogal vervelend: grote kans dat wandelaars die voor je lopen de gehele route voor je blijven lopen. Marken is vrij vlak met weinig bomen dus je kan al ruim van te voren inschatten waar je zodadelijk langs gaat komen. Het rondje zelf is net geen 10 kilometer, aan de noordkant loopt echter een 2.5 kilometer lange strekdam richting Volendam. Dit is de plek waar weinig mensen komen en je van de rust en het water kunt genieten. De natuur heeft bezit genomen van de strekdam en stukken zijn compleet overgroeid. Met moeite vind je het pad van je voorgangers en soms met de handen opgestoken worstel je je door de manshoge vegetatie.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Marken_-_Rondje_Marken.gpx”
aantal downloads: 16  –  bestandsgrootte: 16 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: ca05229f816a14b61a6c675ede24f05b
SHA1: 641f32f5a8757fbfac6b5c80fd1f3b27721d0e13
SHA256: bffe344e464f78b65d40b0de4a9cd441df1c7f8dd2dc4795b1bd10c32f1eec54


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2019) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *