Meliskerke: Historie en prachtige duinen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Meliskerke: Historie en prachtige duinen
provincie:Zeeland
afstand:19.9 km
gelopen:Mei 2015
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Zeeland en West Brabant
coördinaten start:51.51533, 3.51096
downloads: 1167 ( gpx: 1165 | kml: 2 )
Mooie wandelroute door het zeeuwse landschap. Ik volg tijdens deze route zo veel mogelijk de routebeschrijving uit de wandelgids uit 2000, echter daar waar nodig wordt een alternatief gezocht. Vooral bij aanvang van de duinen is de beschrijving niet accuraat en dien ik te improviseren. Vanuit Meliskerke loopt de route over met aan beide kanten omhaagde, rustige landweggetjes richting Biggekerke om vandaar uit richting de duinen bij Dishoek verder te gaan. De duinen tussen Dishoek en Zoutelande behoren tot de hoogste van Zeeland en dat merk je als wandelaar, het is even flink klimmen en dalen over de duintoppen maar het uitzicht is fantastisch. Het dorp Zoutelande is een beetje te druk naar mijn smaak en ik loop daarom ook snel door richting de rust van het platteland om na een paar kilometer weer in Meliskerke te eindigen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Meliskerke_-_Historie_en_prachtige_duinen.gpx”
aantal downloads: 1165  –  bestandsgrootte: 47,15 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 68f69e25ab28b0c58719ced4a90350b2
SHA1: b57d6e10cab3ae9af53f83bc6ee341b40b5bc7be
SHA256:7cade537a1d63b595aae3eeb677de682da17f7ecc2f047eb4abb2ade7f273463
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Meliskerke_-_Historie_en_prachtige_duinen.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *