Middelburg: Achterafstraatjes en steegjes

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Middelburg: Achterafstraatjes en steegjes
provincie:Zeeland
afstand:5.6 km
gelopen:Februari 2023
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.49589, 3.61316
startpunt:Nieuwe Haven 2, 4331 JX Middelburg
downloads: 220 ( gpx: 195 | kml: 25 )
Middelburg kent veel staatjes en steegjes waar je gewoonlijk als bezoeker aan voorbij loopt. Deze route volgt juist niet de doorgaande wegen maar zoekt zo veel mogelijk de smalle en rustige straatjes van de historische binnenstad op. Een deel van de route gaat langs de achterkanten van de huizen door smalle steegjes waar je qua breedte soms maar net doorheen past. Alle steegjes op deze route zijn overdag vrij toegankelijk. s' Avonds en s' nachts kunnen steegjes en doorgangen door poortdeuren afgesloten zijn. Wij hebben enorm genoten van deze alternatieve manier om het historische stadscentrum te bezichtigen.

Hou bij deze route de GPS goed in de gaten. Sommige ingangen van steegjes liggen verscholen achter poorten en daar loop je zo aan voorbij. Daarnaast is de GPS-ontvangst door de vele bebouwing rondom de smalle steegjes niet overal even goed. Mijn Oregon 700 had af en toe wat moeite om ons wandeltempo bij te houden en daarbij de juiste locatie op kaart aan te geven.

Omdat sommige steegjes niet of niet exact op de kaarten van Open Street Map zijn aangeven kan het voorkomen dat de track van deze route op sommige punten iets afwijkt van de situatie ter plaatsen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

In Middelburg is het in het gehele centrum betaald parkeren. Wij zijn de route aan de parkeerplaats op de Nieuwe Haven gestart maar er zijn volop alternatieve parkeerplaatsen (Damplein, Loskade, etc.) en parkeergarages (Kousteensedijk, Kanaalweg) van waaruit de route gestart kan worden.download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Middelburg_-_Achterafstraatjes_en_steegjes_-_5.6_km.gpx”
aantal downloads: 195  –  bestandsgrootte: 28,65 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: d9ff825e2d66fac9c31b36047e09dbe1
SHA1: a3f510e3574d21ca2e57f2fce6e45dc53dc1a725
SHA256:0d86fc3c4c0d621ba7d56673f85152f9a8a4f881bc2b479528b98fe502f42009
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Middelburg_-_Achterafstraatjes_en_steegjes_-_5.6_km.kml”
aantal downloads: 25
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *