Grote Rivierenpad: Geervliet – Rhoon

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Grote Rivierenpad: Geervliet – Rhoon
provincie:Zuid-Holland
afstand:17.2 km
gelopen:Augustus 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 6: Grote Rivierenpad
etappe nummer:3e etappe
bron:Wandelgids Grote Rivierenpad
coördinaten start:51.85875, 4.26388
downloads: 1383 ( gpx: 1380 | kml: 3 )
Wederom een verrassende route door Zuid-Holland. Vooral de grienden langs de noordoever van de Oude Maas spreken mij aan. De route is eigenlijk maar 15.1 kilometer maar zowel de start als de finish zijn met openbaar vervoer niet bereikbaar. In totaal loop je 2.1 kilometer extra. Ook deze etappe is weer bijzonder slecht gemarkeerd. Alleen een klein stukje in het noorden van Spijkenisse kan je op de markering lopen. Bij Hoogvliet is bijna geen markering te vinden en klopt de beschrijving in het boekje ook niet meer. De alternatieve tekst van wandelnet.nl en hun afwijkende GPS track maakt het er voor mij ook niet duidelijker op. De "algemene" wandelrichting is helder maar waar de route exact loopt (op de dijk, of naast de dijk) is open voor eigen interpretatie. Dit is nu mijn 3e LAW en deze is wel even wennen na eerst de prima gemarkeerde routes van het Pelgrimspad en het Pieterpad gelopen te hebben. Ondanks de slechte markering en beschrijving toch een aardige route. In onderstaande GPS track heb ik opmerkingen geplaats daar waar ik denk dat je hoort te lopen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, het is meer dan 10 jaar geleden dat wij deze route hebben gelopen. Er is een reële kans dat de situatie ter plaatse inmiddels is veranderd. Wij adviseren u om vooraf de actualiteit van deze route te controleren.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “03_Geervliet_-_Rhoon.gpx”
aantal downloads: 1380  –  bestandsgrootte: 31,86 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 9d4f50f2e2cedf6a28e09bbd815085f0
SHA1: 567f59be7e375b38548f4c48ca9207b194442259
SHA256:e9e4677c9b802c0fd5d22d420614daf609f511b881dda3b51b8a2ed48e800ef7
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “03_Geervliet_-_Rhoon.kml”
aantal downloads: 3
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling:

Etappe overzicht:

etappe 1: Hoek van Holland - Maasland
etappe 2: Maasland - Geervliet
etappe 3: Geervliet - Rhoon
etappe 4: Rhoon - Rijsoord
etappe 5: Rijsoord - Krimpen aan de Lek
etappe 6: Krimpen aan de Lek - Bergambacht
etappe 7: Bergambacht - Ameide
etappe 8: Ameide - Hei- en Boeicop
etappe 9: Hei- en Boeicop - Acquoy
etappe 10: Acquoy - Tricht
etappe 11: Tricht - Tiel
etappe 12: Tiel - Dodewaard
etappe 13: Dodewaard - Oosterhout
etappe 14: Oosterhout - Kranenburg
etappe 15: Kranenburg - Kleef


Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *