Grote Rivierenpad: Hei- en Boeicop – Acquoy

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Grote Rivierenpad: Hei- en Boeicop – Acquoy
provincie:Zuid-Holland
afstand:19.5 km
gelopen:September 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 6: Grote Rivierenpad
etappe nummer:9e etappe
bron:Wandelgids Grote Rivierenpad
coördinaten start:51.94431, 5.08320
startpunt:
Grote delen van de route ken ik al van eerdere wandelingen (Everdingen - Leerdam en Asperen: De Linge) maar ik was hier nog niet in het najaar geweest. Vanwege de bereikbaarheid ben ik de vorige route doorgelopen tot aan Schoonrewoerd en daar pak ik de route vandaag dan ook weer op (afstand Schoonrewoerd - Acquoy = 14.7 km). De route begint langs hoogstamfruitbomen, zwaar beladen met appels en peren. Via het Wiel van Bassa,, de Culemborgsche Vliet en de restanten van Ford Diefdijk loop je richting centrum Leerdam. Direct na Leerdam steek je de Linge over om langs het Galgenwiel naar Asperen te lopen. De route loopt buitenom Asperen maar als je wat tijd over hebt is het zeker aan te raden om ook even door dit plaatsje te lopen. Daarna langs Fort Asperen en buitenom over de Langendijk (veel productiefruitbomen) naar Acquoy. Eveneens een plaatsje met mooie historische gebouwen en misschien wel het meest bekend vanwege zijn scheve kerktoren.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“09_Hei_en_Boeicop_-_Acquoy.gpx”
aantal downloads: 440  –  bestandsgrootte: 23 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: e2f64f31193f6ce0193d80bbecf38747
SHA1: d91381c35319a8c8d94ad74014e7d3808f35afd5
SHA256: c4ba6fbeddc5532c6fa7bf18352489f2e009957be61d3f1066efaa43598d0e43


Etappe overzicht:

etappe 1: Hoek van Holland - Maasland
etappe 2: Maasland - Geervliet
etappe 3: Geervliet - Rhoon
etappe 4: Rhoon - Rijsoord
etappe 5: Rijsoord - Krimpen aan de Lek
etappe 6: Krimpen aan de Lek - Bergambacht
etappe 7: Bergambacht - Ameide
etappe 8: Ameide - Hei- en Boeicop
etappe 9: Hei- en Boeicop - Acquoy
etappe 10: Acquoy - Tricht
etappe 11: Tricht - Tiel
etappe 12: Tiel - Dodewaard
etappe 13: Dodewaard - Oosterhout
etappe 14: Oosterhout - Kranenburg
etappe 15: Kranenburg - Kleef


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *