Grote Rivierenpad: Maasland – Geervliet

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Grote Rivierenpad: Maasland – Geervliet
provincie:Zuid-Holland
afstand:17.8 km
gelopen:Augustus 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 6: Grote Rivierenpad
etappe nummer:2e etappe
bron:Wandelgids Grote Rivierenpad
coördinaten start:51.93904, 4.27300
downloads: 1342 ( gpx: 1340 | kml: 2 )
Verrassend mooie route op de scheidslijn tussen Europoort en Botlek waarbij het vooral gaat om de contrasten (schaalverschillen). Contrast tussen de menselijke maat in dorpjes als Maasland en Zwartewaal en de industrie op Europoort en Botlek. Contrast tussen kleine vaarten in bv Maassluis en het vervolgens oversteken van de Nieuwe Waterweg, het Calandkanaal, het Hartelkanaal en het Brielse Meer. Echte natuur zal je tijdens deze route niet tegenkomen maar toch lopen grote delen van de route door een groene omgeving. Ook verrassend was cafetaria "de Zon" in Zwartewaal waar ze naast een zeer vriendelijke bediening een portie friet nog gewoon op een bordje serveren ipv zo'n plasic wegwerpbakje, hulde! De markering van de route is op sommige punten echt slecht (zeker in de plaatsen Maasland, Maassluis, Heenvliet, Geervliet) waardoor ik toch een paar keer een klein stukje verkeerd was gelopen. Ook de GPS track van Wandelnet waarmee ik zelf heb gelopen wijkt hier en daar af van de markering. Onderstaande track klopt echter 100% met de huidige markering.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, het is meer dan 10 jaar geleden dat wij deze route hebben gelopen. Er is een reële kans dat de situatie ter plaatse inmiddels is veranderd. Wij adviseren u om vooraf de actualiteit van deze route te controleren.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “02_Maasland_-_Geervliet.gpx”
aantal downloads: 1340  –  bestandsgrootte: 25,28 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 1afe77dbbdaf8a62ac2dc44a2211ec20
SHA1: fd3cd05626155c9158826942543afa88316b9064
SHA256:6d008017841258a766fdb3fc95306cad96e560a834179364d133a97d08bc08b0
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “02_Maasland_-_Geervliet.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling:

Etappe overzicht:

etappe 1: Hoek van Holland - Maasland
etappe 2: Maasland - Geervliet
etappe 3: Geervliet - Rhoon
etappe 4: Rhoon - Rijsoord
etappe 5: Rijsoord - Krimpen aan de Lek
etappe 6: Krimpen aan de Lek - Bergambacht
etappe 7: Bergambacht - Ameide
etappe 8: Ameide - Hei- en Boeicop
etappe 9: Hei- en Boeicop - Acquoy
etappe 10: Acquoy - Tricht
etappe 11: Tricht - Tiel
etappe 12: Tiel - Dodewaard
etappe 13: Dodewaard - Oosterhout
etappe 14: Oosterhout - Kranenburg
etappe 15: Kranenburg - Kleef


Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *