Grote Rivierenpad: Oosterhout – Kranenburg

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Grote Rivierenpad: Oosterhout – Kranenburg
provincie:Gelderland
afstand:21.1 km
gelopen:Oktober 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 6: Grote Rivierenpad
etappe nummer:14e etappe
bron:Wandelgids Grote Rivierenpad
coördinaten start:51.87898, 5.83731
downloads: 1891 ( gpx: 1886 | kml: 5 )
Vanuit Oosterhout eerst richting Huis Oosterhout (hier klopt de beschrijving in de wandelgids niet met de route) en vervolgens richting spoorbrug. Dit gedeelte van de route loopt evenwijdig met het Mariapad. Net over de brug is de trap omlaag richting Waalkade afgesloten met een hek en oranje plastic. Reef Infra heeft blijkbaar niet zo veel met wandelaars want hoe je nu verder moet lopen geeft deze aannemer niet aan. Slordig. In Nijmegen is het goed opletten, boekje en markering zijn niet overal even helder en ik ben dan ook een paar keer een stukje verkeerd gelopen. Overigens een mooie route door de stad, ik heb weer een paar plekken gezien waar ik nog niet eerder was geweest. Vanaf Nijmegen wordt het flink klimmen en dalen over de stuwwal richting Ubbergen en Beek. Hier loopt de route parallel aan de N70 Natuuroute. Bij de Duivelsberg kruis je het Pieterpad en vanaf hier volg je een stuk van Streekpad Nijmegen richting Wyler (D) en Kranenburg (D). Door het vele klimmen en dalen is dit de zwaarste etappe van het Grote Rivierenpad, mijn gemiddelde snelheid lag hier een stuk lager dan bij de voorgaande etappen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (5 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, het is meer dan 10 jaar geleden dat wij deze route hebben gelopen. Er is een reële kans dat de situatie ter plaatse inmiddels is veranderd. Wij adviseren u om vooraf de actualiteit van deze route te controleren.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “14_Oosterhout_-_Kranenburg.gpx”
aantal downloads: 1886  –  bestandsgrootte: 39,86 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: a832e8388582b43bf80c9020a8d7438a
SHA1: 87e2fdfbd6b8c11a661f3f75061475cf3f024dc1
SHA256:3bf78c0f0f5ed0de63a67226d78e94a04ad25d3115aaeb78c1e818dc437171af
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “14_Oosterhout_-_Kranenburg.kml”
aantal downloads: 5
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling:

Etappe overzicht:

etappe 1: Hoek van Holland - Maasland
etappe 2: Maasland - Geervliet
etappe 3: Geervliet - Rhoon
etappe 4: Rhoon - Rijsoord
etappe 5: Rijsoord - Krimpen aan de Lek
etappe 6: Krimpen aan de Lek - Bergambacht
etappe 7: Bergambacht - Ameide
etappe 8: Ameide - Hei- en Boeicop
etappe 9: Hei- en Boeicop - Acquoy
etappe 10: Acquoy - Tricht
etappe 11: Tricht - Tiel
etappe 12: Tiel - Dodewaard
etappe 13: Dodewaard - Oosterhout
etappe 14: Oosterhout - Kranenburg
etappe 15: Kranenburg - Kleef


Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *