Grote Rivierenpad: Oosterhout – Kranenburg

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Grote Rivierenpad: Oosterhout – Kranenburg
provincie:Gelderland
afstand:21.1 km
gelopen:Oktober 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 6: Grote Rivierenpad
etappe nummer:14e etappe
bron:Wandelgids Grote Rivierenpad
coördinaten start:51.87898, 5.83731
startpunt:
Vanuit Oosterhout eerst richting Huis Oosterhout (hier klopt de beschrijving in de wandelgids niet met de route) en vervolgens richting spoorbrug. Dit gedeelte van de route loopt evenwijdig met het Mariapad. Net over de brug is de trap omlaag richting Waalkade afgesloten met een hek en oranje plastic. Reef Infra heeft blijkbaar niet zo veel met wandelaars want hoe je nu verder moet lopen geeft deze aannemer niet aan. Slordig. In Nijmegen is het goed opletten, boekje en markering zijn niet overal even helder en ik ben dan ook een paar keer een stukje verkeerd gelopen. Overigens een mooie route door de stad, ik heb weer een paar plekken gezien waar ik nog niet eerder was geweest. Vanaf Nijmegen wordt het flink klimmen en dalen over de stuwwal richting Ubbergen en Beek. Hier loopt de route parallel aan de N70 Natuuroute. Bij de Duivelsberg kruis je het Pieterpad en vanaf hier volg je een stuk van Streekpad Nijmegen richting Wyler (D) en Kranenburg (D). Door het vele klimmen en dalen is dit de zwaarste etappe van het Grote Rivierenpad, mijn gemiddelde snelheid lag hier een stuk lager dan bij de voorgaande etappen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (5 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“14_Oosterhout_-_Kranenburg.gpx”
aantal downloads: 490  –  bestandsgrootte: 40 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: a832e8388582b43bf80c9020a8d7438a
SHA1: 87e2fdfbd6b8c11a661f3f75061475cf3f024dc1
SHA256: 3bf78c0f0f5ed0de63a67226d78e94a04ad25d3115aaeb78c1e818dc437171af


Etappe overzicht:

etappe 1: Hoek van Holland - Maasland
etappe 2: Maasland - Geervliet
etappe 3: Geervliet - Rhoon
etappe 4: Rhoon - Rijsoord
etappe 5: Rijsoord - Krimpen aan de Lek
etappe 6: Krimpen aan de Lek - Bergambacht
etappe 7: Bergambacht - Ameide
etappe 8: Ameide - Hei- en Boeicop
etappe 9: Hei- en Boeicop - Acquoy
etappe 10: Acquoy - Tricht
etappe 11: Tricht - Tiel
etappe 12: Tiel - Dodewaard
etappe 13: Dodewaard - Oosterhout
etappe 14: Oosterhout - Kranenburg
etappe 15: Kranenburg - Kleef


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *