Grote Rivierenpad: Rhoon – Rijsoord

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Grote Rivierenpad: Rhoon – Rijsoord
provincie:Zuid-Holland
afstand:20.0 km
gelopen:Augustus 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 6: Grote Rivierenpad
etappe nummer:4e etappe
bron:Wandelgids Grote Rivierenpad
coördinaten start:51.85922, 4.41942
downloads: 1372 ( gpx: 1370 | kml: 2 )
Deze etappe begint erg mooi met de Rhoonse en Carnisse Grienden en de Oude Maas. Onderweg kom je langs de Oude Maasheuvel en ook al loopt de route hier niet overheen is het zeker de moeite waard om deze land-mark te beklimmen en bovenaan van het uitzicht te genieten. De markering op deze etappe is, in tegenstelling tot de voorgaande routes, goed te volgen. Echter bij de ingang van de Carnisse Grienden (Truus Visscherpad) staat een rommelig bord dat aangeeft dat de bruggen in de Carnisse Grienden ivm werkzaamheden tot half september 2013 niet aanwezig zijn. Van enig alternatief voor de Grote Rivierenpadlopers is echter geen sprake, het lijkt er sterk op dat de eigenaar/beheerder van het gebied er niet van op de hoogte is dat er een LAW route door de grienden loopt. Omdat ik toch de Carnisse Grienden wilde beleven heb ik ondanks het bord het Truus Visscherpad gevolgd tot de niet aanwezige brug. Vanaf daar als alternatieve route het pad rechtdoor blijven volgen en vervolgens voorbij de Carnisse Grienden het Grote Rivierenpad teruggelopen, de Grienden in, tot de verdwenen brug. Vanaf daar het zelfde pad weer teruggelopen tot voorbij de Grienden. De route wordt hierdoor wel een kleine 2 kilometer langer.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (2 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, het is meer dan 10 jaar geleden dat wij deze route hebben gelopen. Er is een reële kans dat de situatie ter plaatse inmiddels is veranderd. Wij adviseren u om vooraf de actualiteit van deze route te controleren.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “04_Rhoon_-_Rijsoord.gpx”
aantal downloads: 1370  –  bestandsgrootte: 23,85 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: d911b94e80ebaf07d8380e758d0e1fa0
SHA1: 0daee3386211015bd2d3958614d428bfc11d421d
SHA256:4e84b5bdd4e968239e91fead9594d66bd44ea4418e22785fca5c43b31aa86aaa
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “04_Rhoon_-_Rijsoord.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling:

Etappe overzicht:

etappe 1: Hoek van Holland - Maasland
etappe 2: Maasland - Geervliet
etappe 3: Geervliet - Rhoon
etappe 4: Rhoon - Rijsoord
etappe 5: Rijsoord - Krimpen aan de Lek
etappe 6: Krimpen aan de Lek - Bergambacht
etappe 7: Bergambacht - Ameide
etappe 8: Ameide - Hei- en Boeicop
etappe 9: Hei- en Boeicop - Acquoy
etappe 10: Acquoy - Tricht
etappe 11: Tricht - Tiel
etappe 12: Tiel - Dodewaard
etappe 13: Dodewaard - Oosterhout
etappe 14: Oosterhout - Kranenburg
etappe 15: Kranenburg - Kleef


Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *