Grote Rivierenpad: Tiel – Dodewaard

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Grote Rivierenpad: Tiel – Dodewaard
provincie:Gelderland
afstand:24.1 km
gelopen:Oktober 2013
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 6: Grote Rivierenpad
etappe nummer:12e etappe
bron:Wandelgids Grote Rivierenpad
coördinaten start:51.88995, 5.42345
startpunt:
Verrassend leuke etappe van het Grote Rivierenpad. Vanuit Tiel met het voet/fietsveer over naar de zuidoever van de Maas en over de dijk richting Beneden Leeuwen. Net voor Beneden Leeuwen de brug over naar de noordoever en via rustige paden naar IJzendoorn en Ochten. Vanuit Ochten een mooi stuk door de uiterwaarden over de zomerdijk. Even lekker weg van mens en verkeer. Het laatste stuk richting Dodewaard is wat drukker op de dijk. Omdat in Dodewaard vandaag alleen een belbus rijdt besluit ik 3 kilometer verder te lopen (etappe 13) naar station Hemmen-Dodewaard.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“12_Tiel_-_Dodewaard.gpx”
aantal downloads: 470  –  bestandsgrootte: 32 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 19c5b26c50419b38c037bb232960acb7
SHA1: 1727cb3423ed86b08b9e7fa1cf8da8b78cd0a4a2
SHA256: 9667d8dd21eb57e56cabd6be8a543019483847795753c3328713b85e6d8d7562

Het voetveer Tiel-Wamel vaart tussen 1 oktober en 31 maart niet op zondag. Kijk voor actuele informatie op de site van www.rivierenland.nl (voetveer Tiel - Wamel). In het weekend rijdt er vanuit Dodewaard alleen een belbus. Doorlopen naar treinstation Hemmen-Dodewaard is een kleine 3 kilometer extra.

Etappe overzicht:

etappe 1: Hoek van Holland - Maasland
etappe 2: Maasland - Geervliet
etappe 3: Geervliet - Rhoon
etappe 4: Rhoon - Rijsoord
etappe 5: Rijsoord - Krimpen aan de Lek
etappe 6: Krimpen aan de Lek - Bergambacht
etappe 7: Bergambacht - Ameide
etappe 8: Ameide - Hei- en Boeicop
etappe 9: Hei- en Boeicop - Acquoy
etappe 10: Acquoy - Tricht
etappe 11: Tricht - Tiel
etappe 12: Tiel - Dodewaard
etappe 13: Dodewaard - Oosterhout
etappe 14: Oosterhout - Kranenburg
etappe 15: Kranenburg - Kleef


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *