Streekpad Nijmegen: Malden – Plasmolen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Streekpad Nijmegen: Malden – Plasmolen
provincie:Gelderland
afstand:12.1 km
gelopen:November 2013
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 3: Streekpad Nijmegen
etappe nummer:5e etappe
bron:Wandelgids Streekpad Nijmegen
coördinaten start:51.78901, 5.85022
startpunt:
Deze kortste etappe van het Streekpad Nijmegen loopt (op een klein stukje Malden na) geheel door de natuur. Via de Heemtuin van Malden loop je het bos in richting het Zweefvliegveld. Vervolgens een wat saai stuk langs de spoorlijn Nijmegen-Venlo om bij Jachtslot Mookerheide het spoor weer te verlaten. Het terrein wordt nu wat heuvelachtiger richting de Mookerheide, Na het verlaten van de Mookerheide volgt een pittige klim de stuwwal op om vervolgens door de bossen naar het eindpunt (Plasmolen) te lopen. Op het rechte stuk van de Hendrik van Nassaulaan klopt zowel de routebeschrijving (gids 1999) als de GPS-track van Wandelnet niet (kleine omleiding waar de Hendrik van Nassaulaan onderbroken wordt). Maar door de duidelijk aanwezige routewijzers met de tekst "Wandelaars" is dat geen probleem. Onderstaande track volgt de aangepaste route.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“05_Malden_-_Plasmolen.gpx”
aantal downloads: 363  –  bestandsgrootte: 16 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: aacb3a05ed78fc1d35d545d1f8ab3f34
SHA1: 524610d07677bad3e5f7673f31000d27d547444a
SHA256: 38a2878b31f8cb3754d7fc7ca771474c36c822c52211d7be378fa36ba2b90985


Etappe overzicht:

etappe 1: Nijmegen - Deest
etappe 2: Deest - Wijchen
etappe 3: Wijchen - Grave
etappe 4: Grave - Malden
etappe 5: Malden - Plasmolen
etappe 6: Plasmolen - Wyler (D)
etappe 7: Wyler (D) - Nijmegen


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *