Streekpad Nijmegen: Wyler (D) – Nijmegen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Streekpad Nijmegen: Wyler (D) – Nijmegen
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:18.1 km
gelopen:December 2013
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 3: Streekpad Nijmegen
etappe nummer:7e etappe
bron:Wandelgids Streekpad Nijmegen
coördinaten start:51.80743, 5.96180
startpunt:
Ook deze laatste etappe van het Streekpad Nijmegen was verrassend mooi. Eerst nog een klein stukje parallel met het enkele weken eerder afgesloten Grote Rivierenpad maar direct na Beek-Ubbergen verlaat je de stuwwal om door de Ooijpolder richting Nijmegen te lopen. Nu heb al meerdere tochten door de Ooijpolder gelopen en had ik de verwachting dat deze route de eerder gelopen routes zou overlappen. Voor een klein gedeelte is dat ook zo maar ik heb toch ook weer wat nieuwe paden mogen ontdekken. In de binnenstad van Nijmegen blijft het goed opletten, net als bij het Grote Rivierenpad was de route rondom de Korenmarkt en Grote Markt voor mij niet geheel duidelijk.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“07_Wyler_-_Nijmegen.gpx”
aantal downloads: 412  –  bestandsgrootte: 55 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: a33957db47ce9c0d3a4794b9076553e0
SHA1: 88fde311798e4c716b0995a0c86d32be63b81303
SHA256: 92533870a602d209b14ed646f0ede3b97429adf2114956b8d1c8e4d3ef667102

Volgens de reisinformatie 9292.nl is het niet mogelijk om in het weekend vanuit Nijmegen met de bus naar Wyler in Duitsland te reizen. Dit is onjuist, op zaterdag rijdt lijn SB58 (Emmerich - Nijmegen) 1x per uur en op zondag rijdt lijn SB58 1x per 2 uur. Actuele vertrektijden vind je op www.niag-online.de.

Etappe overzicht:

etappe 1: Nijmegen - Deest
etappe 2: Deest - Wijchen
etappe 3: Wijchen - Grave
etappe 4: Grave - Malden
etappe 5: Malden - Plasmolen
etappe 6: Plasmolen - Wyler (D)
etappe 7: Wyler (D) - Nijmegen


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2013) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *