Trekvogelpad: Amsterdam (Gaasperpark) – Naarden

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Trekvogelpad: Amsterdam (Gaasperpark) – Naarden
provincie:Noord-Holland
afstand:20.8 km
gelopen:Juli 2014
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 2: Trekvogelpad
etappe nummer:7e etappe
bron:Wandelgids Trekvogelpad
coördinaten start:52.31058, 4.99163
startpunt:
Aardige en rustige etappe door de provincies Noord Holland en Utrecht. De etappe begint in het Gaasperpark waar de overige bezoekers opvallend vriendelijk zijn, bijna iedereen groet of groet terug, dat had ik eigenlijk niet verwacht in Amsterdam Zuidoost. Het Gaasperpark is een aardig park maar kent niet echt hoogtepunten qua natuurbeleving. Al snel verlaat je het park richting het riviertje de Gein. Jammer voor de wandelaar is de bebouwing tussen de weg en de Gein zodat je het riviertje maar af en toe te zien krijgt. Weesp is een leuk plaatsje met een historische binnenstad en vanuit Weesp vervolg je de route langs de Vecht. Niet dat je daar ook maar iets van te zien krijgt want tussen het wandelpad en de Vecht is het een aaneenschakeling van schuttingen en woonboten. Vervolgens het spoor onderdoor richting het Naardermeer. Op de kaart zag ik dat het wandelpad het Naardermeer grotendeels volgt en ik was dan ook in de veronderstelling een heel stuk langs het water te lopen. In principe doe je dat ook echter zit er nog een smalle strook beplanting tussen het wandelpad en het water waardoor je van het Groote Meer niets te zien krijgt. Een gemiste kans en daarintegen zie je de A1 wel de gehele tijd. Samenvattend is het een aardige en vooral rustige wandeling (weinig verkeer, fietsers, wandelaars) met veel gemiste kansen, geen uitzicht op de Gein, geen uitzicht op de Vecht en geen uitzicht op het Groote Meer (Naardermeer).
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“07_Amsterdam_Gaasperpark_-_Naarden.gpx”
aantal downloads: 417  –  bestandsgrootte: 28 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: fa04a3913b5b456b58a185bc49cb3f62
SHA1: 2f0091f439fe4a6f61b0d6fbc4c34613645792b6
SHA256: 1ec792f23e9f8b99e9cd21316c66ab4c9ee62c652f647154a2261d53557023b0


Etappe overzicht:

etappe 1: Bergen aan Zee - Alkmaar
etappe 2: Alkmaar - Noordeinde
etappe 3: Noordeinde - Haaldersbroek
etappe 4: Haaldersbroek - Landsmeer
etappe 5: Landsmeer - Ransdorp
etappe 6: Ransdorp - Amsterdam (Gaasperpark)
etappe 7: Amsterdam (Gaasperpark) - Naarden
etappe 8: Naarden - Hilversum (Laren)
etappe 9: Hilversum (Laren) - Pijnenburg (Lage Vuursche)
etappe 10: Pijnenburg (Lage Vuursche) - Austerlitz
etappe 11: Austerlitz - Langbroek
etappe 12: Langbroek - Elst
etappe 13: Elst - Rhenen
etappe 14: Rhenen - Ede
etappe 15: Ede - Otterlo
etappe 16: Otterlo - Hoenderloo
etappe 17: Hoenderloo - Loenen
etappe 18a: Loenen - Brummen
etappe 18b: Brummen - Wichmond
etappe 19: Wichmond - Ruurlo
etappe 20: Ruurlo - Eibergen
etappe 21: Eibergen - Haaksbergen
etappe 22: Haaksbergen - Usselo


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *