Trekvogelpad: Haaksbergen – Usselo – Enschede

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Trekvogelpad: Haaksbergen – Usselo – Enschede
provincie:Overijssel
afstand:10.7 km
gelopen:April 2015
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 2: Trekvogelpad
etappe nummer:22e etappe
bron:Wandelgids Trekvogelpad
coördinaten start:52.14788, 6.79622
startpunt:
De laatste etappe van het trekvogelpad is nog geen 11 kilometer. De gehele route merk je dat je in de buurt van Enschede komt. De bebouwing langs de route neemt toe net als het aantal fietsers, hondenuitlaters, wandelaars, etc. Het stuk langs de Buurser Beek is aardig maar door de bebouwing langs de beek heb je niet echt het gevoel in de natuur te lopen. Het Buurserzand (natuurgebied) is mooi maar wordt maar even aangedaan, de overige zand en asfaltwegen zijn niet heel bijzonder. Voor je het weet sta je een beetje verloren voor de kerk in Usselo, gelegen aan een drukke doorgaande weg. Behalve dat het staat beschreven in de wandelgids wijst niets er op dat het trekvogelpad hier zijn eindpunt heeft. Vanaf hier kan je de bus naar Enschede pakken maar ik besluit dat stukje er dan maar bij te lopen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (2 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“22_Haaksbergen_-_Usselo.gpx”
aantal downloads: 440  –  bestandsgrootte: 19 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 5424171858b2c4a331a050085d4a11f7
SHA1: 142ec349929767fb3df25e124a390ce36351b5c5
SHA256: f52f882608d37e24f6d48e2ab92d5587661af6d1bde64481ab09acf049da8870

Halfverwege de route Haaksbergen - Enschede heb je als wandelaar de keuze om door te lopen naar het eindpunt in Usselo of af te takken naar het treinstation Enschede. De aftakking komt dus niet in het eindpunt Usselo. Ik besluit om naar Usselo door te lopen en van daar zelf een route naar treinstation Enschede te maken. Deze aanlooproute (5.4 km) is hieronder ook als GPX track te downloaden.

download de track van deze wandeling als GPX bestand:


Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.


[map style=”width: 725px; height:500px; margin:0px 0px 00px 0px; border: 1px solid black;” maptype=”OSM” traffic=”yes” gpx=”/wp-tracks/nl/trekvogelpad/22_Aanlooproute_Kerk_Usselo_-_Station_Enschede.gpx”]

.

Etappe overzicht:

etappe 1: Bergen aan Zee - Alkmaar
etappe 2: Alkmaar - Noordeinde
etappe 3: Noordeinde - Haaldersbroek
etappe 4: Haaldersbroek - Landsmeer
etappe 5: Landsmeer - Ransdorp
etappe 6: Ransdorp - Amsterdam (Gaasperpark)
etappe 7: Amsterdam (Gaasperpark) - Naarden
etappe 8: Naarden - Hilversum (Laren)
etappe 9: Hilversum (Laren) - Pijnenburg (Lage Vuursche)
etappe 10: Pijnenburg (Lage Vuursche) - Austerlitz
etappe 11: Austerlitz - Langbroek
etappe 12: Langbroek - Elst
etappe 13: Elst - Rhenen
etappe 14: Rhenen - Ede
etappe 15: Ede - Otterlo
etappe 16: Otterlo - Hoenderloo
etappe 17: Hoenderloo - Loenen
etappe 18a: Loenen - Brummen
etappe 18b: Brummen - Wichmond
etappe 19: Wichmond - Ruurlo
etappe 20: Ruurlo - Eibergen
etappe 21: Eibergen - Haaksbergen
etappe 22: Haaksbergen - Usselo


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *