Trekvogelpad: Haaldersbroek – Landsmeer

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Trekvogelpad: Haaldersbroek – Landsmeer
provincie:Noord-Holland
afstand:17.7 km
gelopen:Juni 2014
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 2: Trekvogelpad
etappe nummer:4e etappe
bron:Wandelgids Trekvogelpad
coördinaten start:52.47193, 4.84266
startpunt:
Na twee minder interessante ettapes vandaag gelukkig weer een Trekvogelpad etappe over vooral onverharde paden. Het begin van de route door Zaandam is niet echt de moeite waard maar al snel loop je richting de Jagersplas. Het kruisen van het spoor bij de A7 vergt wat creativiteit want de beloofde trappen zijn er nog steeds niet. Omdat omlopen via het fietspad de route ruim 1.5 km langer maakt besluit ik, net als velen voor mij, over het half vertrapte hek te stappen om vervolgens het talud op te klimmen. Aan de andere kant volgt de zelfde procedure maar nu omlaag. Het fietspad tussen het spoor en de polder Oostzaan is druk met fietsers en wandelaars. Even was ik bang dat de route grotendeels het fietspad zou blijven volgen maar zodra je Het Twiske in loopt wordt het fietspad gelukkig verlaten. In Het Twiske is het rustig (al zie je wel steeds in de nabijheid fietsers en wandelaars op de fietspaden) en kan je genieten van dit mooie gebied. Het laatste stukje van het Twiske (na zo'n 12 km) is wat drukker met recreanten maar echt vervelend wordt het niet. Wel jammer dat de meeste bankjes onderweg steeds ingepikt zijn door fietsers en recreanten.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“04_Haaldersbroek_-_Landsmeer.gpx”
aantal downloads: 411  –  bestandsgrootte: 81 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 2698b323816704df0fabc43d86ec6baa
SHA1: 868bf2616d4bf1d087bcd22d9560ea995436611c
SHA256: 4d048b03b790ed39f50ffbb3f5b486ee19e178649f24e4a89a21f59e26b491ff


Etappe overzicht:

etappe 1: Bergen aan Zee - Alkmaar
etappe 2: Alkmaar - Noordeinde
etappe 3: Noordeinde - Haaldersbroek
etappe 4: Haaldersbroek - Landsmeer
etappe 5: Landsmeer - Ransdorp
etappe 6: Ransdorp - Amsterdam (Gaasperpark)
etappe 7: Amsterdam (Gaasperpark) - Naarden
etappe 8: Naarden - Hilversum (Laren)
etappe 9: Hilversum (Laren) - Pijnenburg (Lage Vuursche)
etappe 10: Pijnenburg (Lage Vuursche) - Austerlitz
etappe 11: Austerlitz - Langbroek
etappe 12: Langbroek - Elst
etappe 13: Elst - Rhenen
etappe 14: Rhenen - Ede
etappe 15: Ede - Otterlo
etappe 16: Otterlo - Hoenderloo
etappe 17: Hoenderloo - Loenen
etappe 18a: Loenen - Brummen
etappe 18b: Brummen - Wichmond
etappe 19: Wichmond - Ruurlo
etappe 20: Ruurlo - Eibergen
etappe 21: Eibergen - Haaksbergen
etappe 22: Haaksbergen - Usselo
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *