Trekvogelpad: Hilversum (Laren) – Pijnenburg (Lage Vuursche)

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Trekvogelpad: Hilversum (Laren) – Pijnenburg (Lage Vuursche)
provincie:Noord-Holland
afstand:16.2 km
gelopen:Augustus 2014
soort wandeling:Lange Afstand Wandelpad (LAW)
naam wandeling:LAW 2: Trekvogelpad
etappe nummer:9e etappe
bron:Wandelgids Trekvogelpad
coördinaten start:52.22054, 5.22093
startpunt:
De 9e etappe van het Trekvogelpad loopt bijna in zijn geheel door de bossen tussen Hilversum en Soest. Het is onderweg goed opletten, bospaden en kruisingen tellen en zowel de kaart als de GPS in de gaten houden. Ondanks mijn inspanning loopt ik toch een paar keer een stukje verkeerd. De bossen zijn gevarieerd en het is er erg rustig wandelen. Er zouden onderweg wel wat meer bankjes mogen staan want behoudens de omgeving bij Kasteel Groeneveld kom je onderweg bijna geen zitgelegenheid tegen. De parkachtige omgeving bij Kasteel Groenendaal is prachtig maar het wemelt er van de baasjes en hun loslopende honden. Na Kasteel Groenendaal keert de rust weer terug en gaat de tocht verder door de bossen richting Lage Vuursche om tenslotte te eindigen in Pijnenburg. Vanaf het eindpunt is het nog ruim 600 meter doorlopen naar de bushalte.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“09_Hilversum_(Laren)_-_ Pijnenburg_(Lage_Vuursche).gpx”
aantal downloads: 403  –  bestandsgrootte: 19 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 26f5d7e108bb1d1c85ad2b0d812919dd
SHA1: d183e2cc854361a2293530aabf3de7710a52d6e4
SHA256: 193535ffc58b32d28b3cb70eb51e45f633c67cd571d3c229de4ff985271931b8

Let op, op zon- en feestdagen rijdt er geen bus vanaf het eindpunt (lijn 59, Prins Hendriksoord, Lage Vuursche).

Etappe overzicht:

etappe 1: Bergen aan Zee - Alkmaar
etappe 2: Alkmaar - Noordeinde
etappe 3: Noordeinde - Haaldersbroek
etappe 4: Haaldersbroek - Landsmeer
etappe 5: Landsmeer - Ransdorp
etappe 6: Ransdorp - Amsterdam (Gaasperpark)
etappe 7: Amsterdam (Gaasperpark) - Naarden
etappe 8: Naarden - Hilversum (Laren)
etappe 9: Hilversum (Laren) - Pijnenburg (Lage Vuursche)
etappe 10: Pijnenburg (Lage Vuursche) - Austerlitz
etappe 11: Austerlitz - Langbroek
etappe 12: Langbroek - Elst
etappe 13: Elst - Rhenen
etappe 14: Rhenen - Ede
etappe 15: Ede - Otterlo
etappe 16: Otterlo - Hoenderloo
etappe 17: Hoenderloo - Loenen
etappe 18a: Loenen - Brummen
etappe 18b: Brummen - Wichmond
etappe 19: Wichmond - Ruurlo
etappe 20: Ruurlo - Eibergen
etappe 21: Eibergen - Haaksbergen
etappe 22: Haaksbergen - Usselo


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *