Veluwe Zwerfpad: Hoenderloo – Kootwijk

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Veluwe Zwerfpad: Hoenderloo – Kootwijk
provincie:Gelderland
afstand:18.1 km
gelopen:April 2014
soort wandeling:Streekpad
naam wandeling:Streekpad 16: Veluwe Zwerfpad
etappe nummer:8e etappe
bron:Wandelgids Streekpad Nijmegen
coördinaten start:52.11872, 5.87408
downloads: 1804 ( gpx: 1800 | kml: 4 )
Verrassend mooie wandeling door een gevarieerd landschap over veelal smalle, kronkelende paden. Vanuit Hoenderloo door het Hoenderloose Bos richting Hoog Buurlo en vervolgens door naar Radio Kootwijk. Voor Kootwijk nog een redelijk zwaar stuk over een zandvlakte, de gemiddelde snelheid ligt hier lager dan de voorgaande kilometers, om uiteindelijk in Kootwijk uit te komen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (5 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

In Kootwijk en omgeving is geen openbaar vervoer aanwezig, wij hebben deze etappe met twee auto's moeten doen. Eerst met beide auto's naar Kootwijk, daar één auto parkeren en met de andere auto terug naar Hoenderloo. Na de wandeling vanuit Kootwijk wederom naar Hoenderloo gereden om de auto weer op te halen.Belangrijke informatie:
Beste bezoeker, het is meer dan 10 jaar geleden dat wij deze route hebben gelopen. Er is een reële kans dat de situatie ter plaatse inmiddels is veranderd. Wij adviseren u om vooraf de actualiteit van deze route te controleren.
download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “08_Hoenderloo_-_Kootwijk.gpx”
aantal downloads: 1800  –  bestandsgrootte: 42,47 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 38a77616e6da44137b2d3bf881ac78d3
SHA1: e3c381a5b4bb554d66d66f515443f96b60e12ec3
SHA256:cd727618b9ca77f1815f109f0a7cb40d0b6f7e9e68086bb6310af25c91ceb7fc
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “08_Hoenderloo_-_Kootwijk.kml”
aantal downloads: 4
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Etappe overzicht:

etappe 1: Arnhem - Hoenderloo
etappe 2: Hoenderloo - Otterlo
etappe 3: Otterlo - Arnhem
etappe 4: Arnhem - Rozendaal
etappe 5: Rozendaal - Dieren
etappe 6: Dieren - Loenen
etappe 7: Loenen - Hoenderloo
etappe 8: Hoenderloo - Kootwijk
etappe 9: Kootwijk - Hoog Soeren
etappe 10: Hoog Soeren - Elspeet
etappe 11: Elspeet - Garderen
etappe 12: Garderen - Hoog Soeren
etappe 13: Hoog Soeren - Vaassen
etappe 14: Vaassen - Elspeet
etappe 15: Elspeet - Leuvenum
etappe 17+18: Putten – Garderen
etappe 18+19: Garderen - Otterlo
etappe 20: Otterlo - Lunteren
etappe 21: Lunteren - Wolfheze
etappe 22: Wolfheze - Wolfheze
etappe 23: Wolfheze - Arnhem

Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

3 gedachten over “Veluwe Zwerfpad: Hoenderloo – Kootwijk

 1. Afwisselende wandeling, redelijk vermoeiend vanwege de zandvlaktes. We vonden de routemarkering onduidelijk. Bij het fietspad richting Hoog Buurlo gaven nieuwe markeringen aan dat we rechtsaf de heide op moesten. ( Wel heel erg mooi pad).Maar verderop werden geen duidelijke geel-rode plaatjes gevonden. Wel heel oude, met een blauw hert. Uiteindelijk de route weer kunnen oppikken, richting leemkuil.
  Hebben achteraf de kaart, onze gps track en de track van Michel Simons naast elkaar gehouden, en er waren drie verschillende lijnen!
  Wandelaars die we tegen kwamen hadden ook dezelfde twijfels gehad. Zij zijn bij het fietpad rechtoor gelopen, richting Hoog Buurlo.
  We hebben de wandeling met plezier gelopen. Geven drie sterren.
  totale track 20,9 km

  • Daar waar de routemarkering onduidelijk was hebben wij de track van wandelnet.nl aangehouden. Deze kan op de zandvlakte idd iets afwijken van de kaart. Wel opvallend dat jullie log bijna 3 km langer is dan onze log (20.9 versus 18.1).

   • We hebben beslist omgelopen. Maar niet minder genoten.
    We hebben wel de ervaring dat de gps extra gelopen meters aangeeft als je veel stilstaat. En dat doen wij als 60 plussers natuurlijk wel. Alle gelopen wandelingen gaven op de gps iets meer km aan dan in het boekje wordt vermeldt.
    We zijn heel erg blij met uw website. Geeft veel inspiratie en is bijzonder actueel.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *