Niedersorpe: Golddörfer-Route

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Niedersorpe: Golddörfer-Route
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:9.1 km
gelopen:Augustus 2016
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.16913, 8.35690
startpunt:
Erg leuke en gevarieerde korte wandeling rondom het plaatsje Niedersorpe. Vaak zie je bij deze korte wandelingen rondom een dorpje vanaf ieder punt de bebouwing maar dat is bij deze route absoluut niet het geval. De route loopt een klein stukje over priveterrein bij "Galerie in der Waldemai". Dit stuk van het pad wordt na 1600 uur afgesloten. Bij de gallerie staat aan het water een erg leuke watermachine als kunstwerk. Zoals bij bijna alle rondwandelingen die beginnen bij een dorpje in het dal loop je een paar keer de rondom het dal gelegen bergen op en af. Er zitten een paar korte flinke klimmetjes bij maar echt zwaar of vervelend wordt het niet. Onderweg zijn meer dan voldoende zitmogelijkheden, en, heel leuk, 2 overdekte schommelbanken met prachtig uitzicht over het landschap.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Niedersorpe_-_Golddorfer_Route.gpx”
aantal downloads: 273  –  bestandsgrootte: 29 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: a76f76f60355d498bf5292b36874bf2b
SHA1: 426c0d847a184b3dc5e862d4b8b02d001c267651
SHA256: 25150f834ff99461249aed2fb909a581ba328780cf727819297fc5368f3f069c

Parkeren kan in Niedersorpe op de parkeerplaats bij het startpunt. Hier zijn voldoende parkeergelegenheden.
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2016) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *