Hippolytushoef: Voormalig eiland Wieringen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Hippolytushoef: Voormalig eiland Wieringen
provincie:Noord-Holland
afstand:15.0 km
gelopen:Maart 2014
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:52.90436, 4.96426
Vanuit het dorp Hippolytushoef gaat de route richting de zeedijk waar je over de kruin van de dijk in alle rust richting het Amstelmeer loopt. Vanaf de camping en even later de N99 wordt het drukker met fietsers en motorrijders. Nu volgt een stuk door een wat verrommeld landschap in de omgeving van Westerland maar na een paar kilometer wordt het asfalt verlaten en loop je weer alleen tussen de schapen langs het Amstelmeerkanaal. Aan het einde wordt volgens de routeomschrijving nog even het bos aangedaan, echter daar moet je je niet al te veel bij voorstellen, in 5 minuten ben je door dit "bos" heengelopen. De gehele route loopt langs open velden en de kust, echt een route voor mooi weer.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (3 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Hippolytushoef_-_Voormalig_Eiland_Wieringen.gpx”
aantal downloads: 328  –  bestandsgrootte: 43 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 6b774be42e8f8a95db547628cad21755
SHA1: bca22eb516b2c6f947f179d2bf23b054c1a700c4
SHA256: 3eac33d2de2d20f60886d47e6138ab06fb077be44c17ec368e1020bc2959df6c


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *