Aken: Aachener Wald

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Aken: Aachener Wald
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:12.7 km
gelopen:Oktober 2014
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:50.74806, 6.09484
startpunt:
Mooie en rustige route door Aken en het Aachener Wald. In de route zit een stevige klim naar de top van de koningsberg (340 m hoog). Delen van de route lopen door slecht zichtbare, soms zeer modderige paden, let dus goed op dat je geen afslag mist. Waarchijnlijk zullen deze paden in het voorjaar beter zichtbaar zijn. Vanzelfsprekend is de route in en om Aken wat drukker maar zodra je de laatste huizen achter je hebt gelaten kom je zeer weinig recreanten tegen. Ook de route door Aken zelf gaat (gelukkig) grotendeels door een groene omgeving.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (2 beoordelingen, gemiddeld: 2,50 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Aken_-_Aachener_Wald.gpx”
aantal downloads: 336  –  bestandsgrootte: 62 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 590a97102ca51a125f1d89dd04f07206
SHA1: 6153e6e24f07cd59f578ac4ed10e7e0878722895
SHA256: 36f9fbea31249de2624614684d61ad3f7a9a6a4d3c00d3ef551d774aed9dc13d

De route begint oorspronkelijk bij treinstation Aken. Omdat wij echter met de auto naar Aken zijn gereden hebben we er voor gekozen om (gratis) te parkeren bij Aken Waldstadion. Vanaf de parkeerplaats is de route 12.7 km lang. Start je bij treinstation Aken dan komt er 2x 1.1 km extra bij en wordt de totale route 14.9 km. De aanlooproute vanaf treinstation Aken is voor de volledigheid in de GPX track opgenomen.
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *