Möhnesee: Südufer

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Möhnesee: Südufer
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:11.2 km
gelopen:Augustus 2014
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: www.gps-tour.info
coördinaten start:51.48452, 8.13619
startpunt:
De route loopt grotendeels door Duitse productiebossen over degelijke, brede, gravelpaden. Onderweg kom je weinig andere wandelaars tegen. Door het gemis van uitzichten over het omliggende landschap is de route enigszins saai te noemen. De verwachte mooie uitzichten over de Möhnesee blijven uit. De door mij gedownloade route is niet meer te lopen omdat aan het einde van de tocht de wandelpaden zijn verdwenen bij een bosvernieuwing. Ik heb daar naar een alternatieve route gezocht. Onderstaande track (en download) toont deze gecorrigeerde route.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Mohnesee_-_Sudufer.gpx”
aantal downloads: 340  –  bestandsgrootte: 49 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 27ab4f622da041de18c3dde4129ca4a0
SHA1: 98e9510001fd676c2944c2b0230bbd5147d67880
SHA256: 1ada9b0f25feb6b1a48e952137af1e0bbfadc7b2894265b40f108316bd87531a


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *