Rhade: Zum Schloss Lembeck

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Rhade: Zum Schloss Lembeck
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:18.3 km
gelopen:Juli 2014
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.75092, 6.94787
startpunt:
Aardige wandeling door de omgeving van het duitse plaatsje Rhade. De titel "Zum Schloss Lembeck" is enigszins misleidend, op tweevijfde van de route loop je langs Schloss Lembeck en kan je op eigen gelegenheid het terrein oplopen tot aan de entreepoort, maar de route loopt vanaf dit punt gewoon verder. Wil je het Schloss bekijken dan dien je entree te betalen. De eerste helft van de route loopt veelal door bossen via onverharde, soms wat natte paden, de tweede helft loopt vooral over smalle asfaltwegen. Opvallend is de rust in dit stukje Duitsland, je komt amper autoverkeer, fietsers of wandelaars tegen. Een echt hoogtepunt kent de route niet (behalve dan misschien Schloss Lembeck) maar door de rust en het fraaie landschap is deze wandeling zeker de moeite waard. Horeca vind je halfverwege de route bij Gaststätte Wiesental en vlak aan het begin/einde van de route loop je (eigenlijk vanzelfsprekend) langs de biergarten.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Rhade_-_Zum_Schloss_Lembeck.gpx”
aantal downloads: 312  –  bestandsgrootte: 23 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 95810f989d5a85626ee810bb99ba02b3
SHA1: 196e1606bc3c673c8058ace6cc5ea58ac2db3ecf
SHA256: 3cc5452a678aec881246d0eadc492f223522c9b841a3c5a68c86b500bb550c38


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *