Holthausen: Golddorfer Route Holthausen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Holthausen: Golddorfer Route Holthausen
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:14.3 km
gelopen:Juli 2015
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: Schmallenberger Sauerland
coördinaten start:51.18221, 8.33800
startpunt:
Sauerland blijft een fijne streek om te wandelen, de heuvels, de bossen, de kleine dorpjes met vakwerkhuizen en natuurlijk de stilte en rust op de wandelpaden. De route begint met een redelijk vlak gedeelte maar na 5 kilometer begint het echte klimmen en dalen. Het is aan te raden om de route met de wijzers van de klok mee te lopen zodat het klimmen wat geleidelijker gaat. Zou je de route andersom lopen dan kom je na een paar kilometer een lange en stijle klim tegen. Ook opvallend veel dieren gezien tijdens deze wandeling, eerst een eekhoorn, vervolgens een hermelein en tot slot nog een reekalf. Klein minpunt van deze route is dat de route echt rondom het dorp loopt en dat daardoor de bebouwing van Holthausen vrijwel de gehele route zichtbaar is.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Golddorfer_Route_Holthausen.gpx”
aantal downloads: 280  –  bestandsgrootte: 45 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 424820dbd0a5c74df785685d9a8c8168
SHA1: e15914800cecfac9fd8eddd53d3aff3112d58337
SHA256: 58181c88e6f8adb6dfc7547f13c8f1658f33378319d577e24db362505e63e161


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *