Oberkirchen: Golddorf Route Oberkirchen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Oberkirchen: Golddorf Route Oberkirchen
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:11.4 km
gelopen:November 2015
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.15996, 8.37722
startpunt:
Mooie route met als startpunt het dorpje Oberkirchen, gelegen tussen Winterberg en Smallenberg. De route start in het centrum van Oberkirchen op een hoogte van ongeveer 425 meter. De eerste helft van de route loopt door de bossen en geleidelijk klim je tot een hoogte van 630 meter. Op de terugweg is het landschap meer open en kan je genieten van de vergezichten tussen de bergen door. Omdat de route op de terugweg een stukje stijl daalt heeft het de voorkeur om deze route tegen de klok in te lopen. zo voorkom je een stijle klim op de heenweg.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Oberkirchen_-_Golddorf_Route_Oberkirchen.gpx”
aantal downloads: 311  –  bestandsgrootte: 33 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: e8a4abadcf44c20c86ba629b1d5c7042
SHA1: 363b587e613022c85173685040fc1ece9d9bdceb
SHA256: a1ccf7814c194cf18d6d9c1f34da77ec6f9eabc3a80dc3822ab7a7f3f81038ba


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *