Ommen: Archemerberg en Beneden Regge

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Ommen: Archemerberg en Beneden Regge
provincie:Overijssel
afstand:11.4 km
gelopen:Mei 2021
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: https://nl.wikiloc.com
coördinaten start:52.48463, 6.41764
startpunt:Startpunt Giethmen nabij Dalmsholterweg 1a, 8147 RB Giethmen
Een erg mooie wandeling over de Archemerberg en langs de Beneden Regge die delen van het Pieterpad en het Reggepad volgt. Vanaf de parkeerplaats loop je over slingerende zandpaden richting de Archemerberg. Door de kap van vele bomen hier in 2019 ziet het landschap er nog steeds gehavend uit. Hopelijk groeit er snel heide op de nu veelal kale grond. Na het verlaten van het bosgebied gaat de wandeling verder over rustige wegen richting de Beneden Regge. Dit stuk langs de Regge is erg fraai. Zowel op de Archemerberg als langs de Regge kom je regelmatig andere wandelaars tegen, in het weekend zou het hier wel eens druk kunnen zijn.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Ommen_-_Archemerberg_en_Beneden_Regge_11.4_km.gpx”
aantal downloads: 3  –  bestandsgrootte: 41 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: b00242b397b4eaa81456733f7dfc1f77
SHA1: e82b55f5fd92d79db23438346404fb96bbcbe91f
SHA256: 4e86ce2b5179642fb1ca20ce0c93b3e13d22607d69f8d1c485def75c9fcaca26
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *