Park Lingezegen: Bemmel – Elst

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Park Lingezegen: Bemmel – Elst
provincie:Gelderland
afstand:15.2 km
gelopen:December 2015
soort wandeling:Niet Rondwandeling
bron:website: http://parklingezegen.nl/
coördinaten start:51.88965, 5.89826
De tweede etappe van deze route door Park Lingezegen start vanuit Bemmel met een mooie wandeling door de uiterwaarden langs de rivier de Waal. Na het passeren van Fort Lent buigt de route naar rechts af en volgt het even de nieuwbouwwijk door de gelijknamige plaats. Daarna volgt nog een mooi stukje door het fruitgebied richting Ressen maar na zo'n acht en halve kilometer is het gedaan met het wandelplezier. Wat volgt is een vervelend stuk waarbij je de A325 en de A15 oversteekt, 3 keer een spoorlijn kruist en hele stukken over een bedrijventerrein en langs de Rijksweg Zuid loopt. Voor dit stuk van de route is helaas ook geen alternatief mogelijk. Pas de laatste twee km, na het passeren van de bebouwde kom van Elst, wordt de hectiek weer verlaten en wandel je door twee parkjes naar het eindpunt. Het contrast tussen het eerste gedeelte en het tweede gedeelte van deze etappe is zeer groot.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Park_Lingezegen_-_Bemmel_-_Elst.gpx”
aantal downloads: 234  –  bestandsgrootte: 17 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: c30eea7c17b882108af21f4df6b28387
SHA1: 7670006459c781e79c919b264b5fe06ee6c8db00
SHA256: f877d0ebc78946ad726660950b8e8ff4069c558885483272b816a244f68eee75


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *