Park Lingezegen: Elst – Arnhem

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Park Lingezegen: Elst – Arnhem
provincie:Gelderland
afstand:13.7 km
gelopen:December 2015
soort wandeling:Niet Rondwandeling
naam wandeling:null
coördinaten start:51.91863, 5.84968
Deze route begint rommelig langs het station in Elst, de spoorwegovergang wordt aangepast en overal staan afzettingen en liggen bouwmaterialen. Na het station volgt een stukje door een nieuwbouwwijk om vervolgens naar het noorden af te buigen. Ook al is de snelweg niet zichtbaar, dit stuk van deze etappe zijn de voorbij razende auto's goed hoorbaar. Dan volgt een bijna kaarsrecht stuk richting het oosten om vervolgens via fiets en wandelpaden de rest van de route voort te zetten. De route wordt eigenlijk pas interessant als de binnenwegen verlaten worden en we het zojuist geopende fietspad door "De Park" op lopen. Vanaf hier tot aan het eind van de route geen autoverkeer meer, alleen een enkele fietser of voetganger. Aan het eind van het fietspad begint de bebouwde kom van Arnhem en langs de buitenrand gaan we op weg richting de Rijkerswoerdse plassen. Na het rondje rondom de plas en het oversteken van de snelweg lopen we via enkele groenstroken naar het eindpunt van deze etappe.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Loading...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:

“Park_Lingezegen_-_Elst_-_Arnhem.gpx” aantal downloads: 228  –  bestandsgrootte: 17 KB Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: b8b2acb9ee3c520b7b78d4950bf1e980
SHA1: bfe6d29ccc3e9437e40447657a10252c2d3e6c35
SHA256: 6ff2c88134afd34a4ea5d78a4e8798b8b6bcacccd8e4325de551e93a2391534e


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *