Park Lingezegen: Elst – Arnhem

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Park Lingezegen: Elst – Arnhem
provincie:Gelderland
afstand:13.7 km
gelopen:December 2015
soort wandeling:Niet Rondwandeling
coördinaten start:51.91863, 5.84968
downloads: 1061 ( gpx: 1061 | kml: 0 )
Deze route begint rommelig langs het station in Elst, de spoorwegovergang wordt aangepast en overal staan afzettingen en liggen bouwmaterialen. Na het station volgt een stukje door een nieuwbouwwijk om vervolgens naar het noorden af te buigen. Ook al is de snelweg niet zichtbaar, dit stuk van deze etappe zijn de voorbij razende auto's goed hoorbaar. Dan volgt een bijna kaarsrecht stuk richting het oosten om vervolgens via fiets en wandelpaden de rest van de route voort te zetten. De route wordt eigenlijk pas interessant als de binnenwegen verlaten worden en we het zojuist geopende fietspad door "De Park" op lopen. Vanaf hier tot aan het eind van de route geen autoverkeer meer, alleen een enkele fietser of voetganger. Aan het eind van het fietspad begint de bebouwde kom van Arnhem en langs de buitenrand gaan we op weg richting de Rijkerswoerdse plassen. Na het rondje rondom de plas en het oversteken van de snelweg lopen we via enkele groenstroken naar het eindpunt van deze etappe.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Park_Lingezegen_-_Elst_-_Arnhem.gpx”
aantal downloads: 1061  –  bestandsgrootte: 17,10 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: b8b2acb9ee3c520b7b78d4950bf1e980
SHA1: bfe6d29ccc3e9437e40447657a10252c2d3e6c35
SHA256:6ff2c88134afd34a4ea5d78a4e8798b8b6bcacccd8e4325de551e93a2391534e
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Park_Lingezegen_-_Elst_-_Arnhem.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *