Rheden: Rheder- en Worth-Rhederheide en Elsberg

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Rheden: Rheder- en Worth-Rhederheide en Elsberg
provincie:Gelderland
afstand:11.8 km
gelopen:Januari 2023
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:52.03470, 6.01410
startpunt:Parkeerplaats Herikhuizerveld, Rheden
downloads: 368 ( gpx: 367 | kml: 1 )
Vanaf de parkeerplaats nabij de Posbank gaat de route gelijk het bos in. In het begin nog een breed onverhard pad wat je met aardig wat mountainbikers mag delen maar zodra het heideveld bereikt wordt heb je het rijk alleen en is het genieten van de mooie vergezichten in dit glooiende landschap. Na het heideveld volgt de route nog even de bosrand om daarna weer door het bos verder te gaan. In de buurt van parkeerplaats Elsberg wordt het wat drukker en op de heen- en terugweg van en naar observatiehut De Elsberg loop je zeker niet alleen. Na de Elsberg volgt de route even het fietspad en deel je de ruimte weer met diverse mountainbikers die het zandpad boven het fietspad lijken te verkiezen. Al snel wordt echter de doorgaande route verlaten en volgt nog een stuk over smallere paden terug naar het startpunt. Bijna de gehele route loopt over onverharde paden.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Rheden_-_Rheder-_en_Worth-Rhederheide_en_Elsberg_-_11.8_km.gpx”
aantal downloads: 367  –  bestandsgrootte: 32,63 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 8a733d1abf2aefcbedbe9dac3b8b5eaf
SHA1: fac557be209c61f210b638201b308ab99574a3d5
SHA256:7f6b1fe6548080f4e11214fe1001d7e86a5146fc8dea6e89a24cb7ac3e43910b
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Rheden_-_Rheder-_en_Worth-Rhederheide_en_Elsberg_-_11.8_km.kml”
aantal downloads: 1
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *