Rheden: Zijpenberg – Bos en Heide

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Rheden: Zijpenberg – Bos en Heide
provincie:Gelderland
afstand:5.1 km
gelopen:Januari 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: www.natuurmonumenten.nl
coördinaten start:52.02536, 6.00481
startpunt:parkeerplaats De Zijpenberg, Rheden
downloads: 463 ( gpx: 461 | kml: 2 )
Deze korte wandeling loopt even door het bos en gaat daarna over in een smal pad door het heideveld. Aan het eind wordt nog even een klein stukje van het Rozendaalsche Zand meegenomen om daarna door de bossen verder te gaan. Dit stuk van de route is erg rustig. Na het (nogmaals) oversteken van de Beekhuizenseweg wordt het gebied van de Posbank aangedaan. Het eerste deel hier loopt over de hoge noordzijde waarbij je fraaie uitzichten over dit bijna buitenlands aandoende landschap hebt, Na het passeren van het uitkijkpunt begint de afdaling om daarna in de laagte de route door dit gebied voort te zetten. Vlak voor het einde volgt nog een stevige klim waarbij de eerdere afdaling weer terniet wordt gedaan. Boven aangekomen volgt nog een fraai uitzicht vanaf uitkijkpunt Zijpenberg en is het nog maar een paar meter terug naar de parkeerplaats. De gehele route loopt over onverharde paden.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

De gehele route is tevens gemarkeerd door middel van gele bordjes met een blauwe routepijl.download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Rheden_-_Zijpenberg_-_Bos_en_Heide_-_5.1_km.gpx”
aantal downloads: 461  –  bestandsgrootte: 26,55 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 98f12aa9b96fdf65a714cbf769b29bba
SHA1: 191ff8b87e38f975f1d6e9d38cfc2fb935a7f9a0
SHA256:4caaeb0e5cdb553f99ae1ad7bb5502d532721f82f01338580ff420a6d31bdad5
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Rheden_-_Zijpenberg_-_Bos_en_Heide_-_5.1_km.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *