Rozendaal: Rondwandeling Rozendaalse Bos

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Rozendaal: Rondwandeling Rozendaalse Bos
provincie:Gelderland
afstand:11.8 km
gelopen:Januari 2023
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:52.00997, 5.95389
startpunt:parkeerplaats Wageningse hek, Rozendaal
downloads: 364 ( gpx: 362 | kml: 2 )
Een aardige, relatief korte, wandeling door het Rozendaalse bos. Bijna de gehele route loopt door bosrijk gebied over onverharde paden. Op de heenweg volg je volgens de kaart een redelijk lang bijna recht traject. Alternatieven zijn daar helaas niet voorhanden omdat het pad langs de grens van een rustgebied (voor wild) loopt. Echt storend is dit echter niet. Het terrein is heuvelachtig en door kleine knikjes in het pad wordt het door mij niet zodanig als één lang recht stuk ervaren. Aan de noordzijde wordt een (naamloos) heideveld aangedaan en loopt de route even verderop over de grens van het grote heidegebied het Rozendaalse Veld.

Grote delen van de route zijn erg rustig. Af en toe kom je een andere wandelaar of mountainbiker tegen. Dat de snelweg A50 vlak langs het gebied loopt heb je eigenlijk niet in de gaten. Aan de noordzijde van deze wandelroute hoor je de motoren op de crossbaan van Motorsportpark Gelderland Midden helaas wel luid en duidelijk. Een klein stukje van de route loopt aan de noordzijde over het fietspad langs de Koningsweg. De route kent veel brede bospaden maar vlak voor het eind volgt een smal, kronkelig pad, met een aantal kleine klimmetjes en afdalinkjes.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Rozendaal_-_Rondwandeling_Rozendaalse_Bos_-_11.8_km.gpx”
aantal downloads: 362  –  bestandsgrootte: 26,33 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 8563ebf229ae1a8d6a273161d110d402
SHA1: acad66a28844785c2c767d75b0670fef336ca0be
SHA256:0bf22a556bb160f2d95b43dd6d91c293eee406eb0744a39d4a5eaf00e6a1be5b
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Rozendaal_-_Rondwandeling_Rozendaalse_Bos_-_11.8_km.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *