Siedlinghausen: Rundweg in Naturschutzgebieten rechts und links der Neger

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Siedlinghausen: Rundweg in Naturschutzgebieten rechts und links der Neger
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:9.2 km
gelopen:November 2015
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.25174, 8.47188
startpunt:
Aardige, korte, route vanuit het dorpje Siedlinghausen langs het riviertje der Neger. Van het riviertje zelf zie je overigens niet heel veel, de route loopt links en rechts over de bergflanken. Siedlinghausen zelf ligt op zo'n 440 meter, het hoogste punt van deze route, het uitkijkpunt over de oude leisteengroeve, is ongeveer 610 meter. De eerste helft loopt vooral door bosgebied, de tweede helft deels tussen weilanden met mooie vergezichten.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Siedlinghausen_-_Rundweg_in_Naturschutzgebieten_rechts_und_links_der_Neger.gpx”
aantal downloads: 299  –  bestandsgrootte: 23 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: a0f2c142678164707a12b47d64cff07e
SHA1: 12ef9af4670be783bf19ee4350fe23f5d5e08f65
SHA256: ecc9a3578c4dce474c112d4c74d9638cf93e740e7a3df03ec4ead6150badfdd9

parkeren in Siedlinghausen kan op de parkeerplaats aan de Eschenplatz.
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *