Soest: Korte en Lange Duinen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Soest: Korte en Lange Duinen
provincie:Utrecht
afstand:11.8 km
gelopen:September 2015
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:52.17276, 5.31042
downloads: 1304 ( gpx: 1302 | kml: 2 )
Vanaf treinsstation Soest loop je al snel tussen de akkers en velden op weg naar de Soesterduinen. Met de GPS is de route goed te volgen maar soms lopen er meerdere paden min of meer parallel aan elkaar en is het lastig zien welk pad de auteur van deze route bedoelde. Niet dat het veel uitmaakt want je komt toch weer op het zelfde punt uit. Echt rustig wordt het op deze groene wissel niet. De Lange Duinen zijn druk bezocht door recreanten en baasjes met loslopende honden. Daarnaast loop je tijdens deze route regelmatig langs bebouwde gebieden. Het tweede deel van de route richting de Korte Duinen is een stuk rustiger. Het laatste stuk van de route loopt door een bedrijvenstrook en de bebouwing van Soest zelf. Al met al een aardige route met een paar leuke stukjes door de stuifduinen maar door de vele bebouwing en het drukke stuk aan het begin niet echt spectaculair.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (2 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Soest_-_Korte_en_Lange_Duinen.gpx”
aantal downloads: 1302  –  bestandsgrootte: 39,12 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 55cbccdc536b9c38b5b2e521df21f7b4
SHA1: 6cc84cf7b3b8546f0092b56d8b6f963c0bb3bf3d
SHA256:9eb4bb60dd63ed6d45ad698f614671c1b25b30faa781713beb39590aa98f48b4
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Soest_-_Korte_en_Lange_Duinen.kml”
aantal downloads: 2
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *