Tecklenburg – Tecklenburger Land

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Tecklenburg – Tecklenburger Land
deelstaat:Nordrhein-Westfalen
afstand:15.0 km
gelopen:Mei 2015
soort wandeling:Rondwandeling
bron:website: www.gps-tour.info
coördinaten start:52.21838, 7.80862
Mooie route door het Tecklenburger Land. Vanaf de parkeerplaats volgt gelijk een stijle afdaling langs een grillige rotsformatie, door echter vlak langs de afrastering te lopen is de afdaling goed te doen. Daarna volgt een stukje door het dal om vervolgens weer te stijgen. Na het passeren van de A1/E37 volgt een flinke klim omhoog maar dat is wel de moeite waart. Niet alleen vanwege het uitzicht maar ook voor het fraaie landschap met afwisselend bossen en akkers. Na nog een flinke klim wordt nogmaals de A1/E37 overgestoken om vervolgens bovenlangs de heuvelrug de route te vervolgen. Vlak voor het naderen van Tecklenburg volgt nog een laatste daling met daarna natuurlijk weer de beklimming naar het eindpunt. Tecklenburg is overigens een mooi plaatsje met een autovrij centum en vele vakwerkhuizen. Wel een beetje toeristisch gezien de vele horeca en snuisterij winkeltjes.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (4 beoordelingen, gemiddeld: 3,25 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Tecklenburg_-_Tecklenburger_Land.gpx”
aantal downloads: 332  –  bestandsgrootte: 62 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 271d2fdb38c2600d192c159ec99a9c5e
SHA1: ef220ff9dfc2a253aa2289820a13f38635a63d3a
SHA256: 7791e9caf8ca22eb6af40967306b8daf33699690cb8e5870751c17f8ff29f199

Parkeren in Tecklenburg is niet gratis, Voor een dagkaart op Parkplatz Meesenhof (Meesenhof 9, 49545 Tecklenburg, 200 m entfernt vom Stadtzentrum) betaal je (in 2015) 3 euro.
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *