Tolkamer: Rondje De Bijland

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Tolkamer: Rondje De Bijland
provincie:Gelderland
afstand:7.9 km
gelopen:April 2021
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.85614, 6.10061
startpunt:parkeerplaats 's-Gravenwaardsedijk 78a, 6916 AZ Tolkamer
Aardige korte wandeling rondom recreatieplas De Bijland. De route loopt grotendeels over verharde (fiets)paden maar aan de westkant kan er voor gekozen worden om het pad even te verlaten en langs de waterlijn verder te wandelen. Ondanks dat het een 'rondje rond de plas' is valt er onderweg genoeg te zien. Het eerste stuk van de route loopt over de dijk met af en toe een fraai uitzicht over de plas en mooie uitzichten over het achter de dijk gelegen landschap. Na een kleine twee km wordt het asfalt even verlaten en gaat de tocht verder over een grasdijk. Deze dijk loopt tussen twee plassen door. Na zo'n vijf kilometer loopt de route langs een camping en een recreatiestrand. Hier was vandaag niemand te zien maar dit zou in de zomer wel eens flink drukker kunnen zijn. Tot slot loopt de route langs de jachthaven weer terug naar Toldijk.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (2 beoordelingen, gemiddeld: 3,50 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Tolkamer_-_Rondje_De_Bijland_7.9_km.gpx”
aantal downloads: 9  –  bestandsgrootte: 12 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: d9eb79a6f233316170d6a2e8a0a2ce79
SHA1: 95d21a220e1359af3ebe0421c4b83f955befe5a3
SHA256: 2cb43854589c670a3b3b1bfc805325029a9ea538e9aa90a553aacd6abc8ed7be
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *