Ugchelen: Heide en Boswandeling

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Ugchelen: Heide en Boswandeling
provincie:Gelderland
afstand:3.3 km
gelopen:April 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Noord Veluwe
coördinaten start:52.16772, 5.90848
startpunt:parkeerplaats Het Leesten, Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen
downloads: 318 ( gpx: 318 | kml: 0 )
Rond de eeuwwisseling heb ik veel wandelingen uit de wandelgidsen van uitgeverij Stap voor Stap gelopen. Aan een deel van deze wandelingen was ik echter nooit toegekomen. In 2022 ben ik begonnen met ook deze wandelingen alsnog te lopen. Zoals te verwachten zijn sommige wandelingen niet langer één op één te lopen maar met een paar kleine aanpassingen in de route lukt dit meestal toch.

Het gebied rondom Het Leesten is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Niet alleen is de oude kiosk bij het parkeerterrein vervangen door nieuwbouw, ook zijn een aantal bospaden verdwenen. Zo loopt deze route het eerste deel van het bosgebied oorspronkelijk over smalle, kronkelende paden. Doordat deze echter niet langer aanwezig zijn loopt de route nu over wat saaiere rechte paden. Het blijft echter een mooi gebied voor een korte wandeling. Wel is het er bijna altijd druk. Voor een rustige wandeling zonder al te veel medewandelaars kun je beter een ander heideveld dan wel bos opzoeken.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Ugchelen_-_Heide_en_Boswandeling_-_3.3 km.gpx”
aantal downloads: 318  –  bestandsgrootte: 12,23 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 1fcc3f5fadbe82ca85f4e47d0e7242f3
SHA1: 193f6551a3be63a8be1e168c5b1e1a0c82f0d382
SHA256:bdf9937dad509d232eaecd87c400cb10de6207980dbf7f51300072e18728dd8c
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Ugchelen_-_Heide_en_Boswandeling_-_3.3 km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *