Ugchelen: Heidewandelroute

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Ugchelen: Heidewandelroute
provincie:Gelderland
afstand:2.1 km
gelopen:April 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Noord Veluwe
coördinaten start:52.16772, 5.90848
startpunt:parkeerplaats Het Leesten, Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen
downloads: 379 ( gpx: 379 | kml: 0 )
Rond de eeuwwisseling heb ik veel wandelingen uit de wandelgidsen van uitgeverij Stap voor Stap gelopen. Aan een deel van deze wandelingen was ik echter nooit toegekomen. In 2022 ben ik begonnen met ook deze wandelingen alsnog te lopen. Zoals te verwachten zijn sommige wandelingen niet langer één op één te lopen maar met een paar kleine aanpassingen in de route lukt dit meestal toch.

Het gebied rondom Het Leesten is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Niet alleen is de oude kiosk bij het parkeerterrein vervangen door nieuwbouw, ook zijn een aantal bospaden verdwenen. Deze route is echter nog geheel in zijn originele staat te bewandelen. Vanaf het parkeerterrein loopt de route eerst een stukje door het bos om daarna over het glooiende heideveld verder te lopen. Zowel het heideveld als de omgeving zijn mooi maar het er bijna altijd wel druk. Voor een rustige wandeling zonder al te veel medewandelaars kun je beter een ander heideveld dan wel bos opzoeken. Op het einde daal je net voor het bospaviljoen (horeca) via een trap af naar de speel- en ligweide die vervolgens weer uitkomt op de parkeerplaats.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Ugchelen_-_Heidewandelroute_-_2.1_km.gpx”
aantal downloads: 379  –  bestandsgrootte: 9,08 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: e0cc4d8f1ff388b27937db06e6aab8da
SHA1: a0e99c9ceec2a49709abff8b853bbbc7f81b3a81
SHA256:8c222599074443a15e81511d9b27cd9c885c419811fa06aa9b76d8be8471f01b
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Ugchelen_-_Heidewandelroute_-_2.1_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *