Hollandsche Rading: Hilversums Wasmeer

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Hollandsche Rading: Hilversums Wasmeer
provincie:Utrecht
afstand:12.5 km
gelopen:Februari 2014
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:52.17810, 5.17926
startpunt:
Een korte wandeling door bosrijk gebied het Hilversums Wasmeer en Lage Vuursche. De paden zijn overwegend smal en kronkelig en de bossen zijn afwisselend. In het begin van de route loop je evenwijdig aan de A27 en is het verkeer op de achtergrond steeds aanwezig. De naamsaanduiding Wasmeer in de routenaam doet vermoeden dat je een flink deel van de route langs het Wasmeer loopt maar dat is helaas niet zo. Het Hilversums Wasmeer is een natuurreservaat omsloten door een afrastering. De route loopt een paar honderd meter langs deze afrastering waarbij je in de verte een glimp van het meer opvangt. Gelukkig is er een observatiehut aanwezig zodat je toch nog even over het water kunt kijken. Rondom Lage Vuursche kan het in vakanties en in het weekend behoorlijk druk zijn, bij voorkeur loop je deze route door de week.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (3 beoordelingen, gemiddeld: 4,33 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Hollandsche_Rading_-_Hilversums_Wasmeer.gpx”
aantal downloads: 489  –  bestandsgrootte: 37 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 1047e94dd2cdb40c55f50aef90979117
SHA1: 22f5a38bfa86dff01abf80c4fcdec8737f32731d
SHA256: 5e1d7396c94d650c054999604e219c239456483cb128be8201f04ff441b77e00


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2014) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *