Veenwouden: Swartzenbergerbos

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Veenwouden: Swartzenbergerbos
provincie:Friesland
afstand:12.4 km
gelopen:Maart 2017
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:53.23512, 5.98994
startpunt:
De ideale route voor liefhebbers van modder. Een beetje modder onderweg vind ik niet erg maar deze route maakt het wel heel bont. De eerste 3 km loop je over verharde paden eerst door het dorpje Veenwouden en later langs doorgaande wegen. Na 4.5 km begint de route door het bos en vanaf de eerste stap zak je tot aan je enkels weg in de modder. Helaas wordt het pad er de volgende 4 km niet beter op. Van de omgeving heb ik op dit stuk weinig meegekregen, ik was voornamelijk bezig met het zo droog mogelijk houden van mijn schoenen (en dat valt niet mee als met bijna iedere stap je schoenen ziet wegzakken in de ondergrond). Op sommige stukken staat het water hier hoger dan het wandelpad. Op de terugweg loopt de route middels lange, rechte stukken door Noordbergum richting station Veenwouden. In de zomer misschien een mooie route maar in de winter kan je deze route beter maar overslaan.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Veenwouden: Swartzenbergerbos”
aantal downloads: 226  –  bestandsgrootte: 34 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: b1ee5d6d43481a9366ce2deb69f65b3c
SHA1: eb7188d9f2a5f8283dab51e3f13fcc35e3b2571d
SHA256: 2a35f025725e740df050ceeb4ccb36cee97861ebe740e02bcc52ca65806891d1


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2017) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *