Velp: Beekhuizer Bossen – Rozendaalse Veld en Landgoed Beekhuizen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Velp: Beekhuizer Bossen – Rozendaalse Veld en Landgoed Beekhuizen
provincie:Gelderland
afstand:7.4 km
gelopen:December 2022
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:52.01521, 5.98702
startpunt:parkeerplaats nabij Bovenallee 1, 6881 AJ Velp
downloads: 446 ( gpx: 446 | kml: 0 )
Een mooie wandeling door de bossen langs de heidevelden en zandvlakten van de Beekhuizer bossen en het Rozendaalse Veld. Vanaf de parkeerplaats wordt al snel de Emmapiramide aangedaan. De Emmapiramide is een kunstmatige uitkijkheuvel. De heuveltop zelf is 98 meter hoog en daarop staat een houten uitzichttoren van 30 meter. Vanzelfsprekend beklimmen we de toren. Het is vandaag echter niet helder genoeg om vanaf de toren de IJssel of zelfs Duitsland te zien. Het gebied is heuvelachtig en regelmatig lopen we een heuvel op of af. Na een paar kilometer bereiken we het Rozendaalse Veld. Soms kan het hier druk zijn met loslopende honden maar vandaag valt dat gelukkig mee. Na het volgen van de rand van het heideveld slaan we rechtsaf en zetten we de tocht voort langs de zandvlakten van het Rozendaalsche Zand. Via de bossen keren we terug richting het startpunt om aan het eind van de route nog een stukje van Landgoed Beekhuizen mee te pakken. Vlak voor de parkeerplaats weer in zicht komt volgen we nog een klein stukje van de Beekhuizerbeek. De route loopt over zowel onverharde paden als betonnen fietspaden. Op de fietspaden is het vandaag rustig maar dat kan in de zomer anders zijn.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Velp_-_Beekhuizer_Bossen_-_Rozendaalse_Veld_en_Landgoed_Beekhuizen_-_7.4_km.gpx”
aantal downloads: 446  –  bestandsgrootte: 30,90 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 950b9b2fe8548ff012275cfcbd994e4e
SHA1: 62cbfd6cba5439e905ed4f6b5aa0738f0f7d33fe
SHA256:25a527acfe0e4735ef5bae8685678716559956c36dc337b8a022e254c7a8626a
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Velp_-_Beekhuizer_Bossen_-_Rozendaalse_Veld_en_Landgoed_Beekhuizen_-_7.4_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2022). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *