Vogelenzang: Wildspeurtocht in de duinen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Vogelenzang: Wildspeurtocht in de duinen
provincie:Noord-Holland
afstand:12.5 km
gelopen:Mei 2015
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:52.32564, 4.57890
Erg mooie wandeling door de duinen bij Vogelenzang. In het duingebied mag je overal wandelen, zowel op de paden als daarbuiten. Op de paden kom je regelmatig andere bezoekers tegen maar zodra je het pad verlaat is het erg rustig. De route is afwisseled qua landschap en uitzicht. Regelmatig kom je in het gebied oog in oog met reeën te staan, handtam zijn ze nog niet maar echt ver weglopen doen ze ook niet. De paden buiten de officiele wandelpaden zijn niet altijd even duidelijk in het terrein te zien en soms moet je dan ook even improviseren. Deze route is zonder GPS eigenlijk niet te lopen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Vogelenzang_-_Wildspeurtocht_in_de_duinen.gpx”
aantal downloads: 331  –  bestandsgrootte: 65 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 3fe2aaa9df6061b3dd3b449650cdf9a9
SHA1: d0fe707973797d292d008d6cc4f2011036f1c21a
SHA256: c4e45d2d1abb2755760f7816df4658842748a22336475c02e3e60015b00b5109

Een dagkaart voor de Amsterdamse Waterleidingduinen kost euro 1,50, Een toegangskaart kan bij de ingang bij de betaalautomaat gekocht worden. Betalen is alleen mogelijk met een bankpas.
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

2 gedachten over “Vogelenzang: Wildspeurtocht in de duinen

  1. Vandaag deze wandeling gelopen. Ondanks het iets minder mooie weer heb ik er volop van genoten. Inderdaad heel veel reeën gezien. Maar vooral het “off the beaten track” lopen, dus dwars door en over de duinen, vond ik geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *