Vogelenzang: Wildspeurtocht in de duinen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Vogelenzang: Wildspeurtocht in de duinen
provincie:Noord-Holland
afstand:12.5 km
gelopen:Mei 2015
soort wandeling:Groene Wissel
bron:website: Groene Wissels
coördinaten start:52.32564, 4.57890
downloads: 2273 ( gpx: 2270 | kml: 3 )
Erg mooie wandeling door de duinen bij Vogelenzang. In het duingebied mag je overal wandelen, zowel op de paden als daarbuiten. Op de paden kom je regelmatig andere bezoekers tegen maar zodra je het pad verlaat is het erg rustig. De route is afwisseled qua landschap en uitzicht. Regelmatig kom je in het gebied oog in oog met reeën te staan, handtam zijn ze nog niet maar echt ver weglopen doen ze ook niet. De paden buiten de officiele wandelpaden zijn niet altijd even duidelijk in het terrein te zien en soms moet je dan ook even improviseren. Deze route is zonder GPS eigenlijk niet te lopen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...

Een dagkaart voor de Amsterdamse Waterleidingduinen kost euro 1,50, Een toegangskaart kan bij de ingang bij de betaalautomaat gekocht worden. Betalen is alleen mogelijk met een bankpas.download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Vogelenzang_-_Wildspeurtocht_in_de_duinen.gpx”
aantal downloads: 2270  –  bestandsgrootte: 64,75 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 3fe2aaa9df6061b3dd3b449650cdf9a9
SHA1: d0fe707973797d292d008d6cc4f2011036f1c21a
SHA256:c4e45d2d1abb2755760f7816df4658842748a22336475c02e3e60015b00b5109
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Vogelenzang_-_Wildspeurtocht_in_de_duinen.kml”
aantal downloads: 3
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2015). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

4 gedachten over “Vogelenzang: Wildspeurtocht in de duinen

  1. Gisteren gewandeld, wat een prachtroute! De kaart klopt ook nog helemaal (alleen is er geen schrikdraad meer). Buiten de ‘normale’ geen mens gezien, wel heel veel reeën inderdaad!

    • Hallo Kees, dank je wel voor je reactie, fijn om te horen dat deze route nog steeds bewandelbaar is. Ook wij hebben (ik zie dat het alweer bijna 6 jaar geleden is) ook erg genoten van deze wandeling.

  2. Vandaag deze wandeling gelopen. Ondanks het iets minder mooie weer heb ik er volop van genoten. Inderdaad heel veel reeën gezien. Maar vooral het “off the beaten track” lopen, dus dwars door en over de duinen, vond ik geweldig!

    • Daar kan ik alleen maar mee instemmen. Daarnaast kan het op de paden soms best druk zijn maar zodra je de paden achter je laat is het heerlijk rustig.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *