Voorthuizen: Boeschoten

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Voorthuizen: Boeschoten
provincie:Gelderland
afstand:9.5 km
gelopen:Februari 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Noord Veluwe
coördinaten start:52.20350, 5.67482
startpunt:Parkeerplaats Stroeze Zand, kruising Harderwijkerkarweg en Apeldoornsestraat, Stroe
downloads: 355 ( gpx: 354 | kml: 1 )
Rond de eeuwwisseling heb ik veel wandelingen uit de wandelgidsen van uitgeverij Stap voor Stap gelopen. Aan een deel van deze wandelingen was ik echter nooit toegekomen. In 2022 ben ik begonnen met ook deze wandelingen alsnog te lopen. Zoals te verwachten zijn sommige wandelingen niet langer één op één te lopen maar met een paar kleine aanpassingen in de route lukt dit meestal toch.

Deze route uit 2003 is nog geheel in de originele samenstelling te bewandelen. De routemarkering van destijds is echter verdwenen en vervangen door de markeringen van andere routes. Rondom de parkeerplaats is het even wat drukker met de gebruikelijke hondenbezitters maar loop een kilometer verder en je komt bijna niemand meer tegen. Het eerste deel van de route loopt richting de schaapskooi. Een groot deel van de route loopt door een gevarieerd bos over zowel brede rechte als smalle kronkelende paden. Op de terugweg wordt nog even een bescheiden heideveld aangedaan.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

De originele route start op de parkeerplaats Boeschoten. Dit is echter meer een verbreed begin van een zandpad en ik besluit daarom op de ruimere parkeerplaats Stroeze Zand aan de andere zijde van de N344 te parkeren. Als alternatief kun je voor deze route echter misschien nog beter gebruik maken van parkeerplaats Van 't Hoff/Hoge Steeg aan de Hogesteeg (zie routekaart).

De download van deze route bevat drie tracks. De orignele route van 9.5 kilometer, de originele verkorte route van 5.6 km en een extra verkorte route van 5.0 km vanaf het alternatieve startpunt.download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Voorthuizen_-_Boeschoten_-_9.5_km.gpx”
aantal downloads: 354  –  bestandsgrootte: 41,01 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 58d6f8fd2572992681c6efa2903a0d64
SHA1: 96f4b73adb2dd3dc56524dee15ff257216f16007
SHA256:9fdc4ff280dea2fd712c2e9aaa1028f8a116d76bcbe6974bb378d0a95530a82f
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Voorthuizen_-_Boeschoten_-_9.5_km.kml”
aantal downloads: 1
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *