Voorthuizen: Griezeveensepad

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Voorthuizen: Griezeveensepad
provincie:Gelderland
afstand:13.9 km
gelopen:Januari 2021
soort wandeling:Klompenpad
bron:website: www.klompenpaden.nl
coördinaten start:52.19144, 5.62965
startpunt:Apeldoornsestraat 36-I, 3781 PN Voorthuizen
Op de klompenpaden website had ik al gelezen dat er wat saaie stukken in deze route zitten, met name langs de vakantieparken. Ik besloot daarom de route tegen de klok in te lopen en het mooiste gedeelte tot het laatst te bewaren. De eerste kilometer begint goed met een mooie wandeling door een kleinschalig landschap. Daarna volgt echter 3 kilometer asfalt en heel veel vakantiewoningen. Ik ben blij als ik de bosrand bereik. Een kleine 3 kilometer door het bos volgt. Zeker na het kruisen van de doorgaande weg loop je over mooie, smalle bospaden. Het is een doordeweekse dag maar toch lopen er in dit gedeelte veel baasjes met loslopende hond. Het is dan ook een losloopgebied. Dan weer 2 kilometer asfalt en wederom een vakantiepark. Na 9 kilometer gaat de route eindelijk op een klompenpad lijken. De laatste 5 kilometer zijn dan ook fraai, grotendeels over onverharde paden en zelfs een stuk door het weiland. De laatste 2 kilometer, rondom de heuveltjes, kom je echter heel wat andere wandelaars tegen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Voorthuizen_-_Griezeveensepad_-_13.9_km.gpx”
aantal downloads: 8  –  bestandsgrootte: 14 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 73c93af4502cbcd2e567ae8746b68f4f
SHA1: cd1d2a4fd260136a21eb2e4142ae026c1a8a0e0d
SHA256: 7ac064a68092e755d77dbc2302cdbed0fcd4b48f2ba104b162bd3729e99be50f
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *