Vorstenbosch: De Bedarfsche Bergen

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Vorstenbosch: De Bedarfsche Bergen
provincie:Noord-Brabant
afstand:7.2 km
gelopen:December 2023
soort wandeling:Rondwandeling
bron:Wandelgids Oost Brabant
coördinaten start:51.65774, 5.56235
startpunt:Parkeerstroken nabij Rietdijk 27, 5476 VS Vorstenbosch
downloads: 133 ( gpx: 133 | kml: 0 )
Rond de eeuwwisseling heb ik veel wandelingen uit de wandelgidsen van uitgeverij Stap voor Stap gelopen. Aan een deel van deze wandelingen was ik echter nooit toegekomen. In 2022 ben ik begonnen met ook deze wandelingen alsnog te lopen. Zoals te verwachten zijn sommige wandelingen niet langer één op één te lopen maar met een paar kleine aanpassingen in de route lukt dit meestal toch.

Deze route is nog geheel volgens de routebeschrijving uit 2001 te lopen. Wij parkeren de auto op het volgens de wandelgids aangegeven startpunt en lopen vervolgens over het Lendersgat richting de ingang van de Bedafse Bergen. Daar blijkt dat veel bezoekers hun auto rondom de ingang langs de weg parkeren.

Het eerste deel van de route loopt gelijk op met een etappe van het Hertogenpad. De Bedafse Bergen is een klein maar mooi stuifduingebied. In het gebied zijn echter veel recreanten aanwezig waardoor het niet mogelijk is om hier even zonder andere recreanten van de omgeving te genieten. Na het verlaten van de zandvlakte wordt het echter rustiger en hebben wij de paden weer voor ons zelf. Het tweede deel van de route loopt door open agrarisch gebied. De wegen zijn veelal aan beide zijden van bomen voorzien en soms word de omgeving naast de route wat meer bosachtig.

Een klein stuk aan het begin en aan het einde volgt deze route dezelfde weg.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Vorstenbosch_-_De_Bedarfsche_Bergen_-_7.2_km.gpx”
aantal downloads: 133  –  bestandsgrootte: 17,01 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: d4de51f9644eac6397f1081d2f8428aa
SHA1: b4693c6d1723ee93743441e5dbbf00df1cb7c072
SHA256:7f6f5dead2493b49b5788d22049405bc3332be1d9084095d50ea85e22b1be56d
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Vorstenbosch_-_De_Bedarfsche_Bergen_-_7.2_km.kml”
aantal downloads: 0
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling: Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2023). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *