Wekerom: Beek- en Bultpad

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Wekerom: Beek- en Bultpad
provincie:Gelderland
afstand:9.9 km
gelopen:Januari 2021
soort wandeling:Klompenpad
bron:website: www.klompenpaden.nl
coördinaten start:52.11109, 5.71653
startpunt:Dorpsplein 8, 6733 AV Wekerom
Aardige wandeling door een gevarieerd landschap. Tijdens de route wordt de naam van de route wel duidelijk, het eerste en laatste deel van de route loopt (even) langs een beekje en halverwege de route wordt een (oude vuilstort) bult aangedaan. Na het verlaten van Wekerom gaat de route eerst langs een beekje om vervolgens dwars door een kwekerij van rododendrons te lopen. Via een vakantiepark wordt het bos aan de rand van De Valouwe bereikt. Nu volgt een mooi stuk door dit bosgebied. Daarna omhoog de (oude vuilnisbelt) bult op. Hier is dit jaar een uitkijktoren neergezet maar hier mag je (gezien de bouwhekken) niet meer op. Bovenaan de toren echter een mooi uitzicht over de omgeving. Het lange stuk over de Hoeverweg vond ik wat saai. Je loopt de gehele tijd langs een afrastering en rondom de parkeerplaats is het behoorlijk druk. Jammer dat ze er hier niet voor gekozen hebben om door het bos zelf te lopen. Hierna nog een mooi stuk dwars door de weilanden om tot slot weer in Wekerom uit te komen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Wekerom_-_Beek-_en_Bultpad_9.9_km.gpx”
aantal downloads: 20  –  bestandsgrootte: 17 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 5a5b34d2ab8e93d5550cd0d364614fca
SHA1: 87ba2d759c8b801f11ee73cdbd25ed7d9e2d9bed
SHA256: 7aa02044bff3905c0cc96dd29007c39b25009677c1b62af618b20bb10436435f
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *