Wekerom: Beek- en Bultpad

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Wekerom: Beek- en Bultpad
provincie:Gelderland
afstand:9.9 km
gelopen:Januari 2021
soort wandeling:Klompenpad
bron:website: www.klompenpaden.nl
coördinaten start:52.11109, 5.71653
startpunt:Dorpsplein 8, 6733 AV Wekerom
downloads: 625 ( gpx: 624 | kml: 1 )
Aardige wandeling door een gevarieerd landschap. Tijdens de route wordt de naam van de route wel duidelijk, het eerste en laatste deel van de route loopt (even) langs een beekje en halverwege de route wordt een (oude vuilstort) bult aangedaan. Na het verlaten van Wekerom gaat de route eerst langs een beekje om vervolgens dwars door een kwekerij van rododendrons te lopen. Via een vakantiepark wordt het bos aan de rand van De Valouwe bereikt. Nu volgt een mooi stuk door dit bosgebied. Daarna omhoog de (oude vuilnisbelt) bult op. Hier is dit jaar een uitkijktoren neergezet maar hier mag je (gezien de bouwhekken) niet meer op. Bovenaan de toren echter een mooi uitzicht over de omgeving. Het lange stuk over de Hoeverweg vond ik wat saai. Je loopt de gehele tijd langs een afrastering en rondom de parkeerplaats is het behoorlijk druk. Jammer dat ze er hier niet voor gekozen hebben om door het bos zelf te lopen. Hierna nog een mooi stuk dwars door de weilanden om tot slot weer in Wekerom uit te komen.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Wekerom_-_Beek-_en_Bultpad_9.9_km.gpx”
aantal downloads: 624  –  bestandsgrootte: 17,31 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 5a5b34d2ab8e93d5550cd0d364614fca
SHA1: 87ba2d759c8b801f11ee73cdbd25ed7d9e2d9bed
SHA256:7aa02044bff3905c0cc96dd29007c39b25009677c1b62af618b20bb10436435f
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Wekerom_-_Beek-_en_Bultpad_9.9_km.kml”
aantal downloads: 1
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling:

Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *