Wekerom: Wekeromse Zand

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Wekerom: Wekeromse Zand
provincie:Gelderland
afstand:5.4 km
gelopen:November 2020
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:52.09920, 5.69596
startpunt:parkeerplaats vlak voor/na Hoeverweg 1, 6733 BH Wekerom
Het was eigenlijk de bedoeling dat ik vandaag de route door De Velouwa zou gaan lopen maar op de parkeerplaats bij het Wekeromse Zand aangekomen bleek deze helaas niet op de GPS te staan. Foutje. Gelukkig loopt er vanaf de parkeerplaats een knooppuntenroute over het Wekeromse Zand. Het was koud, windstil en had 's nachts licht gevroren. De omgeving zag er daarom prachtig uit. Wat mistig in de verte en alles bedekt met een dun laagje rijp. Hierdoor zag de omgeving er sprookjesachtig uit. Overigens kan het in het weekeinde in dit gebied behoorlijk druk zijn. Dit is meer een route voor door de weeks.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Wekerom_-_Wekeromse_Zand_5.4_km.gpx”
aantal downloads: 16  –  bestandsgrootte: 11 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 42baecc7dfbcd5ac99b37dfea4bad8f3
SHA1: 36f46032b9ffdf84191df24ce97cd6207e58585a
SHA256: 7c67ff2b89299455f8afb3e47a78f902009bf9725597295b481aad3a0fc931de


Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2020) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *