Wilhelminadorp: Langs de Oosterschelde en over het Kreekepad

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Wilhelminadorp: Langs de Oosterschelde en over het Kreekepad
provincie:Zeeland
afstand:6.0 km
gelopen:Mei 2021
soort wandeling:Rondwandeling
coördinaten start:51.53951, 3.86860
startpunt:parkeerplaats nabij Katseveerweg 2, 4475 PB Wilhelminadorp
downloads: 548 ( gpx: 531 | kml: 17 )
Op de kaart ziet deze route er uit als een saai rondje door de polder bij Wilhelminadorp. Laat je hierdoor niet afleiden, wij werden door deze route aangenaam verrast. Het eerste stuk loopt over de dijk langs de Oosterschelde. Het is tijdens onze wandeling hoog water waardoor de schorren onder water staan. In de verte zien we de zeelandbrug lopen. Na zo'n 2 kilometer wordt de dijk overgestoken en volg je al snel het Kreekepad. Dit pad blijf je bijna de rest van de route volgen. Een oude kreek met aan de ene zijde opgaande beplanting en aan de andere zijde mooie uitzichten over deze polder. Geheel aan het eind loopt de route nog een klein stukje (fietspad) parallel aan de doorgaande weg. Gelukkig zit er ook hier een strook beplanting tussen. Het verkeer hoor je wel maar zie je bijna niet.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...download de track van deze wandeling als GPX bestand:
   “Wilhelminadorp_-_Langs_de_Oosterschelde_en_over_het_Kreekepad_6.0_km.gpx”
aantal downloads: 531  –  bestandsgrootte: 14,32 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 1f541cca83efb5cf3e598f891b4df6d1
SHA1: 12bb953c10ba2e8f1de9261b76da0f4bfbdb3f79
SHA256:5429e0a73b0705ee3d33e2f4a657e4a3e0c11bc16deca8d19e8f5d73cafe8ade
* noot: lange SHA controlewaarden kunnen op een smal scherm incompleet worden weergegeven.

converteer en download de track van deze wandeling als KML bestand:
   “Wilhelminadorp_-_Langs_de_Oosterschelde_en_over_het_Kreekepad_6.0_km.kml”
aantal downloads: 17
Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

converteer deze route inclusief:

 3 px.

 

Fotoverslag van deze wandeling:

Het als download aangeboden GPX en KML bestand is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX en KML bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2021). Ik kan niet garanderen dat de getoonde route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: De op deze website aangeboden GPX en KML bestanden zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX of KML bestanden verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX of KML bestand op deze website is niet toegestaan. De aangeboden GPX en de daarvan afgeleide KML bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Zie de pagina gebruiksvoorwaarden en de pagina privacyverklaring voor aanvullende informatie.

Laat gerust een berichtje achter...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *