Winterswijk: Steengroeve, Grenspad en Ratumse beek

Iedere route bevat adresinformatie met betrekking tot het start- en het eindpunt. Klik hiervoor in de kaart op het oranje markeringspictogram . Ook als er onderweg bijzonderheden of bezienswaardigheden zijn worden deze middels een oranje markeringspictogram op de kaart aangegeven.

wandeling: Winterswijk: Steengroeve, Grenspad en Ratumse beek
provincie:Gelderland
afstand:16.3 km
gelopen:Februari 2016
soort wandeling:Trage Tochten
bron:website: Wandelzoekpagina
coördinaten start:51.96732, 6.78454
startpunt:
Mooie, rustige tocht langs de grens tussen Nederland en Duitsland. De route gaat veelal over onverharde wegen en zeer rustige asfaltwegen. Er is volop afwisseling tussen weiland, akkerland en bos. Het gedeelte langs de Ratumse beek is erg fraai. Door de hevige regenval van de afgelopen weken zijn sommige paden erg modderig en moet je soms even van het pad af om een enkeldiepe plas te ontwijken.
geef deze wandeling een 1 ster beoordelinggeef deze wandeling een 2 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 3 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 4 sterren beoordelinggeef deze wandeling een 5 sterren beoordeling (1 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...

download de track van deze wandeling als GPX bestand:
“Winterswijk_-_Ratum.gpx”
aantal downloads: 285  –  bestandsgrootte: 12 KB

Ondervindt u een probleem met het downloaden van deze route? Wij ontvangen graag een melding van u.

Controlewaarden integriteit gpx bestand:
MD5: 3ca4d1395a35e5305b8dc3a799704e93
SHA1: fc2d13316600c1cc3a6c28876624c803419e97e7
SHA256: 0a068ce29d6ed5e30aedd3af0ba147152b347a5bfaf603073d16d80ae8bd643e

Parkeren kan op de smalle strook langs het hek in de inham tegenover de t-splisting Steengroeveweg en Wesselerweg., vanuit Winterswijk gezien, net op het einde van de steengroeve.
Bovenstaande gps track is met de grootste zorg samengesteld. Echter zowel de gelopen routes als het landschap kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Voor alle op deze website getoonde en te downloaden GPX bestanden geldt dan ook dat iedere route een momentopname betreft (deze route is gelopen in 2016) en dat ik niet kan garanderen dat deze route nog steeds overeenkomt met de actuele situatie in het terrein.

Disclaimer: Deze website heeft geen enkel commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis en zonder registratie te downloaden omdat ik ze graag met jullie wil delen en ik uit ervaring weet dat het soms lastig is om een bepaalde route als GPS/GPX bestand te vinden. Op mijn website vind je alleen routes welke ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte logs (Garmin Oregon 450 / Garmin Oregon 700) veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden.

De op deze website getoonde foto's van wandelroutes, uitgezonderd foto's waarop personen staan afgebeeld, zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele toepassingen zolang de afbeelding wordt voorzien van een duidelijke bronvermelding. Foto's in een hogere resolutie zijn op aanvraag vrij verkrijgbaar.

De op deze website aangeboden GPX tracks zijn uitdrukkelijk voor persoonlijk gebruik. Mijn GPX tracks verspreiden via een andere website of het direct linken (download) naar een GPX track op deze website is niet toegestaan. Vanzelfsprekend is het linken naar een pagina op deze website wel toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *